Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

RECENZIE | BBQ RIBS la Trattorian

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii RECENZIE | BBQ RIBS la Trattorian Share RECENZIE | BBQ RIBS la Trattorian


Donald Trump fusese ales președinte în SUA când am decis să mergem la Trattorian Artisan Food, în Piața Enescu. Când am văzut în meniu porția sănătoasă de coste, gândul m-a dus cu gândul la Frank Underwood, personajul președinte din serialul „House of Cards”. Le-am încercat și nu mi-a părut rău.

Am așteptat comanda maximum 15 minute (timp în care am răsfoit o carte de Jules Verne). Servirea a fost OK. Cât despre coaste, ei bine, acestea erau bine făcute, crocante, dar în același timp fragede. Am primit și sos BBQ dulce acrișor, iar cartofii prăjiți erau așezați pe un șervețel pentru ca uleiul să fie absorbit. Le-am mâncat cu gândul la America, la Underwood și la viitor.

Sigur coastele de la Trattorian sunt în top 3, alături de cele de la Ceasu’ Rău… și, ca să nu supărăm pe nimeni, alături de cele de la Four Roses.

Cu siguranță Trattorian a contribuit la creșterea zonei Piața Enescu. Alături de Bistro Del’ Arte, Dei Frati și Am Rosenanger, Trattorian este o alegere inspirată, nu departe de zona tot mai aglomerată de pe Republicii. Restaurantul oferă cam tot ce îți dorești: o încăpere decentă, aranjată cu bun gust, locuri suficiente, și nu foarte aglomerat (pentru prânz), cu un meniu variat.

Porție coaste + sos bbq + cartofi prăjiți: 35 lei

Cantitate: 700 gr.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută