Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/12/2016
Arhiva Zile si Nopti

FREE IN BRAȘOV

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii FREE IN BRAȘOV Share FREE IN BRAȘOV


Chamber Jazz

Mircea Tiberian & A.C. Leonte – It’s not over yet

Ești invitat la Centrul Multicultural al Universității Transilvania la un nou concert de jazz. „It’s not over yet” e o colecție de cântece compuse de pianistul Mircea Tiberian și cântărețele cu care a colaborat de-a lungul timpului, cu versuri scrise de Anca Parghel, Marta Hristea, și Ana-Cristina Leonte. În 2014 aceasta din urmă a lansat primul album de autor creat de o vocalistă de jazz din România. Acest spectacol a fost prezentat deja la Budapesta, Viena și București. 

CONCERT

În prag de sărbători ești invitat la spectacolul de colinde „Bună seara lui Crăciun”

Vineri, 16 decembrie 2016, ora 19:00

Centrul Cultural Reduta

Cetele de colindători vor prezenta mai multe tradiții de Crăciun din țară într-un spectacol muzical special. Grupul de colindători „Voievozii” din Bogdan Vodă vor cânta colinde din Maramureș, soprana Maria Petcu va interpreta cântece arhaice, iar Minisatul Sfântului Andrei a pregătit un program de excepție, cu costume autentice. Evenimentul este organizat de Asociația SOLOMON în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta. 

DOCUMENTAR

Filmul „David Bowie – Five Years” va fi proiectat la HOF Cafe pe 18 decembrie, ora 19:00. Documentarul urmărește evoluția lui Bowie printr-o serie de materiale de arhivă.

CONCERT

Festivalul de meșteșuguri și muzică populară „Leru-i Ler” va aduce concerte pe scena Centrului Cultural Reduta, în zilele de 10 și 11 decembrie, ora 15:00. 

CARTE

CenaKLUb Tiuk (nr. 75) vă invită la o întâlnire cu scriitorul Andrei Crăciun, care vine sub Tâmpa sâmbătă, 10 decembrie, ora 16:00. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută