Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Trăiește clipa – Film indian de dragoste, cu elemente SF

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trăiește clipa – Film indian de dragoste, cu elemente SF Share Trăiește clipa – Film indian de dragoste, cu elemente SF


Baar Baar Dekho

Regia: Nitya Mehra

Cu: Sidharth Malhotra, Katrina Kaif

Gen film: Romantic

Durata: 141 minute

Premiera in Romania: 14.10.2016

Distribuit de BML Movie Entertainment

Film indian de dragoste, cu elemente SF

Nitya Mehra lansează primul ei film, în care joacă Sidharth Malhotra și Katrina Kaif. Aceasta a declarat despre filmul „Trăiește clipa” că „e genul de film pe care mi-am dorit să îl fac. Ador provocările! Vrem să împingem limitele. Vrem să spunem o poveste nouă, după un scenariu unic.”

Jai şi Diya trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar el e matematician și visează la o carieră , așa că ezită să se căsătorească. O lovitură a destinului îl va transforma pe Jai într-un călător în timp. Astfel va ajunge să cunoască perioade diferite din viaţa lui şi a Diyei. Filmul folosește călătoria în timp pentru a spune o poveste de dragoste inedită.

Nitya Mehra

A fost asistent de regizor la filmele „Life Of Pi” și „Don and Lakshya”. Își face debutul în reagie cu „Baar Baar Dekho”. Nu are nicio legătură cu Bollywood-ul. La începutul carierei a scris piese de teatru. 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.