Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Kubo şi lăuta magică – Animația cu cele mai mari șanse la Oscar, în 2017

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Kubo şi lăuta magică – Animația cu cele mai mari șanse la Oscar, în 2017 Share Kubo şi lăuta magică – Animația cu cele mai mari șanse la Oscar, în 2017


Kubo and Two Strings

Regia: Travis Knight

Voci: Ralph Fiennes, George Takei, Charlize Theron, Matthew McConaughey, Art Parkinson

Gen: animaţie

Durata: 101 minute

Premiera in Romania: 14 octombrie

Distribuit de Ro Image 2000


Animația cu cele mai mari șanse la Oscar, în 2017

Noua aventură se petrece într-o Japonie fantastică creată de legendarul studio LAIKA, ce a reușit să reuşesc cu noul „Kubo and the Two Strings” să aducă în stop-motion fluiditatea din animaţia 2D, ceea ce e o premieră notabilă.

Istețul Kubo, un adolescent bun la suflet, duce o viață modestă, spunând povești oamenilor din orășelul lui de baștină de pe malul mării. Într-o zi, Kubo este vizitat de creaturi întunecate, spirite celeste care au fost surorile mamei lui. Ajutat de o maimuţă magică şi de un Cărăbuş Samurai, Kubo trebuie să găsească o armură mitologică ce îl va proteja de forţele care îl bântuie în fiecare clipă.

„Kubo şi lăuta magică” atinge un nivel de detaliu şi de fluiditate în stop-motion care o apropie de supleţea CGI-ului, însă are în plus acea magie specifică. 

Animații stop-motion

Studiourile Laika au creat animațiile „Coraline The Boxtrolls” şi „ParaNorman”, dar, judecând după reacţiile criticilor, se pare că abia la „Kubo” au ajuns la maturitate şi odată cu asta au ridicat standardele de excelenţă a genului.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.