Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

Salut Brașov!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut Brașov! Share Salut Brașov!


Pe 4 octombrie Zile și Nopți împlinește 16 ani, iar la această aniversare îți oferim noi un cadou: o revistă orientată către tine, cititorul nostru dornic de distracție și relaxare. Ce ne poți oferi tu? Atenția ta.

Cu o structură nouă, un design plin de culoare și un conținut original vrem să fim în continuare ghidul tău de timp liber, pe care să vrei să-l ai acasă.

De acum vei găsi în noua revistă recenzii pe care le vom realiza sub anonimat și achitând contravaloarea serviciilor, ca să te putem sfătui cu precizie și obiectivism unde să mănânci, ce să bei, unde să petreci, unde să ieși în oraș ca să nu fii dezamăgit.

Vom aduna pentru tine în această revistă toate evenimentele importante și îți vom spune și DE CE am făcut alegerile respective. De la noi vei afla la ce filme merită să plătești bilet, la ce concert să mergi și ce evenimente culturale te vor face să zâmbești.

Zile și Nopți ia pulsul orașului direct și îți transmite informații concrete prin articole originale, topuri inedite, interviuri sau materiale de opinie. La 16 ani, revista va fi una de citit pagină cu pagină, nu doar de răsfoit. Pentru că e interesantă, e captivantă și oferă răspunsul perfect la întrebarea „Ce facem în oraș?”.

Brașoveanule, hai cu mine să descoperi cum e să nu te plictisești niciodată! 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.