Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

King of Burger

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii King of Burger Share King of Burger


În seara în care proiecțiile și instalațiile năpădiseră zidurile orașului (festivalul Amural în plină desfășurare), un alt festival se petrecea pe cerul gurii subsemnatului.

Auzisem că Bistro del’ Arte e un loc cochet și cu mâncare bună, așa că am decis să las foamea să mă ghideze către prima masă liberă.

Recomandarea ospătarului a venit prompt – burgerul premiat al casei. Să vină!

Puțin sceptic, așa cum e bine să fii la orice pom lăudat, am dat iama în ghemul colorat și plin de arome din fața mea. Chiflă crocantă, prăjită cu unt, carne fragedă, ou prăjit și o felie crocantă de șuncă de deasupra, plus coiful din germeni de ceapă, totul se împletea într-un impecabil buchet de arome și consistențe.

Indubitabil, ingredientul minune din burger (dincolo de grija față de amănunte evidentă) era dulceața de ceapă roșie. Nu sunt mare fan al acestui clasic exponent al bucătăriei americane (chiar dacă nu e clară originea sa, americanii sunt cei care l-au făcut faimos), dar ce mi-a fost livrat a fost, de departe, cel mai bun pe care l-am mâncat pe meleaguri mioritice.

Chiar dacă nu e cel mai ieftin burger pe care-l poți găsi pe la noi, experiența pe care le-o oferi papilelor merită din plin. Dacă sunteți prin zonă, dați-i o șansă!

Recenzie de Cătălin Toader, Redactor șef revista Sunete

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.