Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

5 premiere de neratat în această toamnă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 premiere de neratat în această toamnă Share 5 premiere de neratat în această toamnă


Dacă pe perioada verii am mers la cinema să ne distrăm fără mari pretenții, în această toamnă avem de văzut câteva producții despre care se crede că fie vor sparge topurile box office, fie vor primi critici elogioase și poate ulterior nominalizări și premii importante. 

1. Primul film la care trebuie să mergi este Pumni de Piatră, ce a avut premiera deja pe 9 septembrie. Robert De Niro și Edgar Ramírez joacă în această biografie a marelui boxer panamez Roberto Duran. Interesant este că toate scenele de box pe care le vei vedea sunt identice cu cele care au avut loc în realitate. Edgar Ramírez a fost antrenat pentru rol chiar de Roberto Duran. De altfel întreaga familie Durat a participat efectiv la realizarea filmului. În plus îl vei vedea pe De Niro într-un nou rol memorabil.

2. Bridget Jones se întoarce pe marele ecran din 16 septembrie, și, după ce că avea probleme în dragoste, acum mai e și însărcinată! Aceasta e cea mai savuroasă comedie romantică a toamnei, la care trebuie să mergi cu gașca de fete ca să suspinați toate când îl veți vedea pe minunatul Patrick Dempsey pe ecran. Renée Zellweger spune că nici măcar colegii ei de platou nu știu cine este tatăl copilului lui Bridget, așa că vom afla cu toții la cinema.

3. De neratat în această toamnă este remake-ul la „Cei Şapte Magnifici” ai lui John Sturges din 1960, regizat acum de Antoine Fuqua. Denzel Washington este starul nr. 1, ca lider al pistolarilor, iar alături de el mai joacă Ethan Hawke și Chris Pratt. Vom asista la un spectacol cinematografic cool, cu scene de umor inteligent și schimburi de replici de ținut minte, din 23 septembrie.

4. Robert Langdon, expertul în simbolistică din cărțile lui Dan Bronwn, are de deslușit o nouă enigmă la cinema, din 14 octombrie. Filmul Inferno, făcut după cel mai recent bestseller al scriitorului, trebuie văzut negreșit pentru că va avea acțiune, mister, suspans și un Tom Hanks cuceritor ca de fiecare dată. Felicity Jones îl va ajuta să dejoace un complot mondial, într-o cursă contra cronometru.

5. Doctor Strange este supereroul acestei toamne, interpretat de Benedict Cumberbatch (nominalizat la Oscar și câștigător al unui Emmy). Pe 4 noiembrie va avea premiera noul film Marvel, care ne-a cucerit deja din trailerele lansate. Se anunță de pe acum o aventură fantastică în care efectele speciale ne vor împinge limitele imaginației. Dacă îți plac filmele bazate pe povești din benzi desenate, atunci trebuie să ocupi un loc în sala de cinema!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.