Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/10/2016
Arhiva Zile si Nopti

3 filme de văzut la Cinemateca Patria

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 filme de văzut la Cinemateca Patria Share 3 filme de văzut la Cinemateca Patria


1. Hail, Caesar! (SUA, 2015), regizat de frații Coen, are o distribuție formată numai din superstaruri: Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes, Tilda Swinton, Channing Tatum, Scarlett Johansson. Filmul este un omagiu adus Perioadei de Aur de la Hollywood. Comedia are loc la începutul anilor 1950, o perioadă în care fațada fermecătoare a industriei filmului începea să se crape. Filmul va rula marți, 4 octombrie, ora 20:00.

2. Sieranevada, noul film al lui Cristi Puiu, va fi proiectat în premieră la Cinematecă. Trebuie să îl vezi pentru că este propunerea României la Oscarul pentru cel mai bun film străin! Până acum filmul a primit doar critici pozitive, și deși ai putea fi sceptic atunci când vei descoperi că are aproape 3 ore, să știi că fiecare minut va merita. Filmul va fi proiectat pe 7 octombrie, ora 20:00.

3. Hotel Transylvania 1 și 2 vor rula în cadrul Dracula Film Festival, în varianta dublată în limba română. Proiecțiile sunt incluse în program special pentru copii. Intrarea este liberă și la aceste două animații, ce încep la ora 11:00.

Vezi programul filmelor, proiectate în fiecare zi, pe Cinemateca Patria 

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.