Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Fata din tren | Emily Blunt în cel mai rovocator rol

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Fata din tren | Emily Blunt în cel mai rovocator rol Share Fata din tren | Emily Blunt în cel mai rovocator rol


O producţie DreamWorks Pictures, distribuită de Freeman Entertainment, „Fata din tren” o aduce din 7 octombrie pe marile ecrane pe Emily Blunt în rolul principal alături de alţi actori de elită ca Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.

Devastată încă din cauza recentului divorţ, Rachel (Blunt) îşi mai găseşte clipe de linişte observând zilnic în drumul către muncă un cuplu, pe care şi-l imaginează perfect. Totul i se pare extrem de frumos la acea familie de la periferie până într-o dimineaţă când devine martora unei întâmplări şocante şi se vede implicată fără voie în dezlegarea misterului. 

Film după o carte

Ecranizare a bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, thriller-ul „Fata din tren” este regizat de Tate Taylor („Culoarea sentimentelor”) şi are premiera în cinematografele din ţară pe 7 octombrie. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.