Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/09/2016
Arhiva Zile si Nopti

Cei 7 magnifici – Un remake al unei povești clasice din Vestul Sălbatic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cei 7 magnifici – Un remake al unei povești clasice din Vestul Sălbatic Share Cei 7 magnifici – Un remake al unei povești clasice din Vestul Sălbatic


Un remake al unei povești clasice din Vestul Sălbatic

Remake la „Cei Şapte Magnifici” ai lui John Sturges din 1960, filmul spune povestea locuitorilor unui sat mexican, ce apelează la ajutorul a şapte pistolari pentru a scăpa de bandiţii ce îi exploatează şi îi terorizează.

Sam Chisolm (Denzel Washington) are mâna sigură pe trăgaci și foarte puține scrupule, dar știe că operațiunea prost plătită nu va avea nicio șansă de succes dacă se înhamă singur. Antrenează deci alți 6 oameni talentați și proscriși pentru o treabă extrem de riscantă și deosebit de prost plătită.  Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo), și Red Harvest (Martin Sensmeier) sunt cu toții nelegiuiți. Mercenari și cartofori, vânători de recompense și dezertori, cei 7 magnifici vor descoperi alături de săteni câteva din valorile fundamental umane ale existenței.

Vom asista la un spectacol cinematografic cool, cu scene de umor inteligent și schimburi de replici de ținut minte. Regândită de Antoine Fuqua ca film de acțiune cu peisaje de western, dar idealuri moderne, noua versiune și viziune a Celor 7 magnifici nu trebuie ratată la cinema!

Sergiu Nicolaescu – magnific

Filmul lui John Sturges românescul „Capcana Mercenarilor” (1981) al lui Sergiu Nicolaescu, în care mercenarii sunt aduși pentru o misiune de pedeapsă la castelul grofului local (Gheorghe Cozorici), iar căpitanul Andrei (cine altul decât Sergiu pe post de Yul Brynner, Steve McQueen și Charles Bronson la un loc) se confruntă cu ei!

Detalii film

The Magnificent Seven, SUA, 2016

Regia: Antoine Fuqua

Cu: Vincent D’Onofrio, C, Matt Bomer, Ethan Hawke, Denzel Washington,Chris Pratt

Gen: Acțiune, Western

Premiera: 23 septembrie 2016

Distribuit de: Forum Film România

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.