Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Trattoria Del Chianti | Un colț din plaiurile Toscanei la tine în oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trattoria Del Chianti | Un colț din plaiurile Toscanei la tine în oraș Share Trattoria Del Chianti | Un colț din plaiurile Toscanei la tine în oraș


Trattoria Del Chianti este un restaurant cu specific italienesc din zona centrală a Italiei (Toscana). Aici se îmbină în cea mai reuşită formula bucătăria tradiţională cu cea modernă.

Așa cum sugerează numele, preparatele la tigaie sunt trase în vinuri Chianti, renumite pentru gustul unic. Îți recomandăm să încerci din produsele tradiţionale italiene gătite la cuptor.

Pizza cu fructe de mare, piept de pui în sos de mango, carpacio de vită, sau mușchiul de vită Del Chianti sunt câteva dintre rețetele care te vor surprinde plăcut.

Pentru preparate din bucătăria italiană, gătite cu pasiune și îndemânare mergi la Trattoria Del Chianti, pe Str. Brânduşelor 100. Pe timp de vară te poți relaxa pe una din cele trei terase ale restaurantului, iar seara poți găsi în restaurant intimitatea de care ai nevoie la cină. Și negreșit, desăvârșește fiecare masă cu vinuri italienești!

Trattoria Del Chianti

Str. Branduşelor 100

Tel. 0268 546 087

www.delchianti.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.