Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Centrul de Vizitare a Parcului Național Piatra Craiului se inaugurează

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Centrul de Vizitare a Parcului Național Piatra Craiului se inaugurează Share Centrul de Vizitare a Parcului Național Piatra Craiului se inaugurează


Centrul de Vizitare a fost finalizat în cadrul proiectului „Conservarea biodiversităţii Parcului Naţional Piatra Craiului prin conştientizare, informare, vizitare si monitorizare”, finanţat prin Programul Operaţional Sectorial de Mediu, Axa prioritară 4 – Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protecţia naturii, domeniul major de intervenţie – Dezvoltarea infrastructurii şi a planurilor de management pentru protejarea biodiversităţii şi Reţelei Natura 2000. Valoarea totală eligibilă a proiectului, fără TVA, a fost de 6.092.884 lei (aproximativ 1,35 milioane de euro).

Centrul de vizitare al Parcului Național Piatra Craiului este un punct de interes și un mijloc de conștientizare publică. De realizarea lui vor beneficia direct cei 40.000 de cetățeni din localităţile din jurul Parcului, cei 110.000 de vizitatori anuali, micii intreprinzători locali, cei 5.000 de copii de la şcolile şi grădiniţele din jurul Parcului, ONG -urile care activează în zona parcului, scrie bizbrasov.

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută