Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Expoziție și atelier de pictură pentru copii la Eliana Mall

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Expoziție și atelier de pictură pentru copii la Eliana Mall Share Expoziție și atelier de pictură pentru copii la Eliana Mall


În perioada 7 – 27 martie 2016, Eliana Mall va găzdui expoziția interactivă „Work in Progress Junior”. Proiectul a pornit de la spusele lui Picasso că „fiecare copil este un artist, problema este cum să rămână un artist şi după ce va creşte” și își propune să aducă copiii aproape de actul artistic, aproape de artiști celebri ai lumii. Mai mult, participanții atât cei mici cât și cei mari au ocazia să își manifeste spiritul creator într-un mod liber și unic.

„Work in Progress Junior” este o expoziție interactivă pentru copii care abordează arta într-o manieră jucăușă și plăcută. Acest proiect inedit le va oferi ocazia celor mici să descopere și să exerseze actul artistic într-o manieră liberă și inedită. Copiii vor avea ocazia să cunoască elemente din operele unor artiști cunoscuți, elemente pe care ei le vor așterne pe hărtie într-o manieră proprie. Participarea la expoziție este o bună ocazia de a petrece timp liber de calitate dar și o bună modalitate de a face educație culturală. Practic copiii se vor juca, vor picta, vor face colaj și vor învăța lucruri noi despre artă.

Expoziția se adresează copiilor de toate vârstele fie ca au 3 ani sau 99 și poate fi vizitată zilnic între orele 10:00 – 19:00, numai cu programare. Participarea la expoziție se face pe baza achiziționări unui bilet, acesta costă 12 lei/ copil, grupurile beneficiază de reducere – 10 lei/ copil. Adulții nu plătesc intrare.
Fiecare copil va pleca acasă cu una dintre creațiile sale, mai creativ, mai istet și fericit.

Activitatea va fi coordonata de artiștii brașoveni Diana Roșca (pictoriță), Daniel Roșca (sculptor) și Ioana Balaban (psiholog pedagog). Detalii și programări la 0721028967. Eveniment organizat de Expoziții Călătoare.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.