Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2016
Arhiva Zile si Nopti

Open Consult

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Open Consult Share Open Consult


Conform DEX-ului, advertisingul este definit ca fiind acţiunea de a atrage atenţia persoanelor (asupra unui produs / serviciu, etc.) prin intermediul reclamelor.

Publicitatea face cunoscut un lucru publicului iar în 2015, putem spune că advertisingul a dobândit statutul de ştiinţă.

Înfiinţată în anul 2008, Agenţia OPEN CONSULT a început să se remarce pe piaţa reclamelor din Bistrita, din judeţul nostru, din ţară şi din străinătate, asta deoarece s-a investit permanent în oameni, în utilaje de ultimă generaţie, în materiale cu o calitate ridicată, în pregătire şi specializare constantă în domeniu şi, nu în ultimul rând, în client.

Cuvintele care au pus în mişcare Open Consult în anul 2008 au fost: implicare şi seriozitate.

Acestea, coroborate cu ideile bune dau satisfacţie clienţilor.

Open Consult are aceste atribute care derivă din modul de lucru proactiv, din cunoaşterea amănunţită a conceptului de brand, a consumatorului şi a pieţei.

Cheia spre succes în publicitate o reprezintă ideile, imaginaţia, motiv pentru care agenţia va investi permanent în dezvoltarea acestora.

Open Consult este o firmă de producţie publicitară în cadrul căreia activează o echipă tânăra, dinamică şi creativă, capabilă să vă ofere cele mai eficente servicii de publicitate, adaptate la necesităţile şi resursele dumneavoastră.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută