Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Brașovul Pedalează #colectiv mâine!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Brașovul Pedalează #colectiv mâine! Share Brașovul Pedalează #colectiv mâine!


Asociația Brașovul Pedalează se alătură protestatarilor din țară și organizează un marș al bicicliștilor vineri, 6 noiembrie, de la ora 18.00. Evenimentul este realizat în memoria victimelor din Clubul Colectiv și sprijină acțiunile de protest ce au loc în toată țara față de corupția de la nivelul statului român. 

Bicicliștii își dau întâlnire în fața Prefecturii Brașov. „Este un protest pașnic iar orice comportament neadecvat va duce la scoaterea celui vinovat din mulțume.”, anunță organizatorii într-un eveniment creat pe facebook. Brașovenii care vor lua parte la manifestare sunt sfătuiți să poarte veste reflectorizante și să-și echipeze bicicletele cu lumini roșii în spate și albe sau galbene.

Cei care vor lua parte la acest marș vor milita în plus față de restul protestatarilor pentru o infrastructură coerentă pentru mersul pe bicicletă și respect în trafic. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută