Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/11/2015
Arhiva Zile si Nopti

Noua iubită

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noua iubită Share Noua iubită


După moartea celei mai bune prietene (Lea), Claire se lasă pradă unei depresii profunde, dar o descoperire surprinzătoare despre soţul prietenei (David) o face să-i revină pofta de viaţă.

Într-una din zile, Claire trece prin fața casei lui David și-l vede pe acesta îmbrăcat în hainele soției, hrănind copilul orfan cu un biberon. El îi explică faptul că Lea a știut totul și creează împreună un personaj feminin, Virginia. Pe măsură ce David începe să se identifice cu Virginia, Claire este pătrunsă de sentimente confuse ce îi afectează relația cu soțul ei.

Inspirat după o poveste scrisă în 1985 de Ruth Rendell, filmul a fost comparat de către marii critici din străinătate cu filmele lui Hitchcock (în ceea ce privește suspansul) și s-a vorbit despre influențele lui Almodovar.

Une nouvelle amie

  • Regie: François Ozon
  • Cu: Romain Duris, Raphaël Personnaz, Isild Le Besco, Anaïs Demoustier
  • Dramă. Durata: 108 minute

Festivaluri

The New Girlfriend a fost prezentat în premieră la Toronto international Film festival. În România, filmul a fost prezentat la TIFF.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută