Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Infernul din Amazon

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Infernul din Amazon Share Infernul din Amazon


Eli Roth, maestrul genului horror, creatorul unor producţii revoluţionare precum Coşmarul de la Cabană şi seria de mare succes Hostel: Căminul ororilor, revine cu un nou film înspăimântător.

În The Green Inferno, un activist tânăr şi charismatic, pe nume Alejandro, îşi inspiră colegii de facultate cu o poveste entuziasmantă despre o junglă peruviană neatinsă care este în pericol de a fi distrusă de o companie energetică lacomă, în vederea exploatării resurselor naturale din zonă.

În scurt timp, opt tineri protestatari, inclusiv Justine, fiica unui diplomat ONU, şi colega ei de cameră, Kaycee, se îndreaptă spre satul amazonian izolat, pentru a încerca să oprească buldozerele. Dar, când micul avion cu care au sosit se prăbuşeşte în junglă, protagoniştii descoperă îngroziţi că tribul pe care au venit să-l salveze încă practică străvechiul ritual al canibalismului.

The green inferno

Regie: Eli Roth

Cu: Magda Apanowicz, Lorenza Izzo, Kirby Bliss Blanton, Ariel Levy

Horror, Thriller. Durata: 103 minute

Trilogia călătoriilor

Filmat în întregime pe teren, în Chile, pădurea amazoniană din Peru şi New York, The Green Inferno este mult aşteptata parte a treia a “trilogiei călătoriilor” a creatorului horror Eli Roth.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută