Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Hotel Transilvania 2

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hotel Transilvania 2 Share Hotel Transilvania 2


Castelul lui Drac este gata pentru o nouă comedie de aventuri cu monştri în filmul de animaţie Hotel Transylvania 2! 

Condiţiile par a se înbunătăţi la Hotel Transylvania… 

Regulile rigide ale lui Dracula, care nu permiteau decât monştrilor accesul în hotel, au devenit mai maleabile, deschizând porţile vizitatorilor obişnuiţi. Dar, ascunzându-se în sicrie întunecoase, Drac se frământă din cauza faptului că adorabilul său nepot, Dennis, nu prea dovedeşte a avea calităţi de vampir, deşi, prin naştere, el este pe jumătate om şi pe jumătate vampir. Astfel că atunci când Mavis pleacă în vizită la socri, împreună cu Johnny – urmând să suporte un puternic şoc cultural – “Vampa” Drac le cere prietenilor săi, Frank, Murray, Wayne şi Griffin să-l supună pe Dennis la o pregătire gen “cantonament pentru monştri”.  Dar ei nu ştiu că demodatul şi morocănosul tată al lui Drac, Vlad, se pregăteşte să vină într-o vizită inopinată la hotel.  Iar când Vlad va afla că strănepotul său nu este vampir de rasă pură şi în plus, că oamenii obişnuiţi au obţinut acces în Hotel Transylvania – lucrurile vor căpăta o turnură foarte urâtă!

Hotel Transilvania 2

Regie: Genndy Tartakovsky

Cu: Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James

Animație, comedie. Durata: 89 minute

Genndy Tartakovsky

“Dracula şi-a căpătat faima internaţională de monstru şi vampir, dar de fapt el este un familist obişnuit,” explică regizorul Genndy Tartakovsky, îi reinventează acum pe monştrii clasici Dracula, Frankenstein, vârcolacii şi celelalte creaturi din comedia animată de mare succes Hotel Transylvania.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută