Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Caprices – Salon de glace et chocolat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Caprices – Salon de glace et chocolat Share Caprices – Salon de glace et chocolat


“Singura diferenţă între un capriciu şi o pasiune de-o viaţă este că întotdeauna capriciul durează puţin mai mult .” Oscar Wilde

Am creat Caprices “Salon de glace et chocolat pentru toţi cei care împărtăşesc măcar unul dintre capriciile noastre dulci: de a savura o îngheţată delicioasă, de a mânca o ciocolată specială, sau, de ce nu, ambele. Pralinele fine, zecile de sortimente de îngheţată, sorbeturi răcoritoare sunt doar câteva dintre “capriciile” cu care ne mândrim.

În 1909, când Robert Peary cucerea Polul Nord, Francoise Leon Bruyerre începea o aventură lungă dedicată creării ciocolatei şi delicateselor dulci. Datorită unei selecţii minuţioase de materii prime nobile, a reţetelor tradiţionale cu 100% unt de cacao şi a unui savoir-faire artizanal, Bruyerre produce în zilele noastre peste 80 de sortimente de praline, renumite prin conţinutul lor: pralină pe bază de alune de pădure, gianduja, ganache sau trufe.

Pentru a împlini dorinţele cele mai nebuneşti ale iubitorilor de ciocolată, artizanii Bruyerre, caută în mod constant noi combinaţii de gusturi: pe cât de originale pe atât de delicioase, şi îşi dovedesc măiestria prin finisarea manuală a produselor. Şi în zilele noastre, descendenţii lui François Léon Bruyerre continuă această tradiţie artizanală.

De peste 100 de ani, ciocolată este pentru Bruyerre atât sinonimul visului şi al pasiunii, cât şi cel al posibilităţii creaţiei nesfârşite.

Unora le place ciocolata umplută, altora tabletele de ciocolată neagră, sau o cană de ciocolată caldă servită într-o atmosferă plăcută. Lumea dulce a ciocolatei este acum aici, la noi acasă, lângă Biserica Neagră, la cioco-gelateria Caprices.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută