Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/10/2015
Arhiva Zile si Nopti

Noaptea Albă a Reducerilor la Coresi

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noaptea Albă a Reducerilor la Coresi Share Noaptea Albă a Reducerilor la Coresi


Vineri, 23 octombrie, te aşteptăm la Coresi cu reduceri şi oferte speciale până târziu în noapte. De dimineață şi până la miezul nopții, vino în magazinele din Coresi Shopping Resort şi cumpără tot ce îți doreşti la prețuri cu care te întâlneşti doar o dată într-un sezon!

Magazine ca Reserved, LC Waikiki, Piazza Italia, Benvenuti, Otter, Adidas, New Yorker, Sephora, Flanco, Nike, Douglas, Springfield, Decimas şi lista continuă cu toate celelalte, care vin în întâmpinarea ta cu reduceri speciale.

Pe tot parcursul zilei, hypermarketul Auchan ni se alătură cu prețuri atractive la principalele raioane, de care te poți bucura acum mai mult ca niciodată!

În plus, pentru ca bucuria să fie şi mai mare, o zi de shopping pe cinste nu se poate încheia altfel decât cu un concurs marca Coresi: în intervalul orar 22:00-00:00, Ştefan şi Nora vor acorda vouchere în valoare de 50 RON primilor 200 de clienți Coresi care vin în Piața cu Copaci cu bonurile de cumpărături în valoare totală de minim 100 lei. Bonurile de cumpărături pot fi de la orice magazin prezent în Coresi Shopping Resort, iar ziua cumpărării este nevoie să fie Vineri, 23 octombrie.

Regulamentul complet al concursului, modul de utilizare al voucherelor precum şi lista completă a ofertelor speciale vor fi disponibile online sau la Info Desk Coresi,  începând cu 21 octombrie.

Vineri, 23 octombrie, nu te culca pe o ureche şi profită de cea mai lungă zi de shopping din acest sezon, la Coresi Shopping Resort!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută