Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Concurs Hearthstone în ceainărie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs Hearthstone în ceainărie Share Concurs Hearthstone în ceainărie


Evenimentul are loc începând cu ora 13:00, la Ceainăria „Ceai et caetera”. Înscrierea este de 10 lei!

Dimensiunea maximă pentru un turneu de calificare este de 16. Fiecare participant trebuie să își aducă suportul de joc, adică laptop, tabletă, smartphone, phablet.

" "

Data limită pentru înscrieri este vineri, 25.09.2015 ora 17:00.

Varsta minimă de participare este 16 ani.

Înscrieri: https://goo.gl/A7IXsq

Regulament: Turneul va fi de tipul „Single Elimination”.

Toate meciurile vor fi „Cel mai bun din 5”. Jucătorul care a reușit să obțină 3 victorii este considerat câștigător și va merge mai departe.

Fiecare jucător trebuie să trimită către organizator decklist-ul pe care îl va folosi în acest turneu. Fiecare jucator trebuie să câștige câteun joc cu fiecare deck din cele 3 înscrise pentru a fi declarat învingător.

Jucătorul care a pierdut o rundă poate să joace în continuare cu acel deck, sau poate să îl schimbe cu altul din cele 3 înscrise.

Fiecare jucător va cunoaște ce clase de eroi are oponentul, dar nu va cunoaște cu ce erou va juca până în momentul în care amândoi au ales.

În cazul în care un jucător s-a deconectat de la server și nu reușeste să se reconecteze la meci, se consideră că a pierdut acea rundă.

Câștigătorul concursului va primi din partea ceainăriei un voucher de valoarea cumulată a taxei de participare (suma adunată de la toți participanții). Voucherul este valabil atât pentru consumație, cât și pentru jocuri sau alte produse comercializate în incinta ceainăriei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută