Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Susţine dezvoltarea copiilor prin cultură!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Susţine dezvoltarea copiilor prin cultură! Share Susţine dezvoltarea copiilor prin cultură!


Let’s run for a cause!

Brașovenii pot fi eroi pentru copiii din familii defavorizate! Festivalul “A fost odată” inițiat și organizat de Asociația “Happy Moms” a fost selectat la cea de-a doua ediție a competiției Brașov Heroes. Proiectul nostru are ca scop susţinerea de spectacole de teatru, ateliere pentru copii, lecturi în spaţii publice dedicate dezvoltării armonioase a copiilor prin intermediul artei.

Provocarea căreia îi răspunde acest proiect este de fapt o nevoie a copiilor ce provin din familii defavorizate, şi anume nevoia de frumos şi cunoaștere culturală și artă, chiar dacă au condiţie socială modestă. 

Ne dorim ca astfel să putem sprijini dezvoltarea armonioasă și sănătoasă a copiilor din familii defavorizate şi integrarea lor în societate prin ateliere active și recreative. Prin acest tip de activităţi cei mici îşi dezvoltă spiritul de cunoaştere şi frumos!

Arta dezvoltă imaginaţia şi face din copii adevărate comori creative! Vă invităm şi pe voi, oameni cu sufletul frumos, să vă alăturaţi campaniei noastre și să donați sau să vă înscrieți la cursa cu obstacole Brașov Heroes de pe 18 octombrie! Va fi o zi a generozității și prieteniei!

Mai multe informații despre activitatea noastră și proiectul Festivalul “A fost odată” găsiți pe pagina de Facebook Happy Moms.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută