Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/09/2015
Arhiva Zile si Nopti

Coresi Shopping Resort susține #Brașov2021

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Coresi Shopping Resort susține #Brașov2021 Share Coresi Shopping Resort susține #Brașov2021


Coresi Shopping Resort susține inițiativa Brașovului pentru obținerea titlului de Capitală Culturală Europeană în anul 2021. În demersul nostru de a reuni oameni și cultură mânați de un interes comun, la Coresi ne propunem să organizăm o serie de evenimente croite în ton cu acest proces îndrăzneț. Ne dorim să aducem la aceeași masă oameni marcanți ai Brașovului, personalități reprezentative ale tuturor domeniilor, care prin activitatea lor demonstrează efervescența și dinamismul orașului. Suntem alături de inițiatorii proiectului și ne dorim ca prin acțiunile noastre să consolidăm portofoliul de activități care pun în valoare aspectele cu care ne mândrim în Brașov.

Am analizat potenţialul cultural şi creativ al Braşovului și am identificat câteva domenii în care Coresi Shopping Resort poate interveni adăugând o serie de elemente diferențiatoare. Ne propunem ca prin implicarea în acest proiect să dezvoltăm o infrastructură culturală, să organizăm periodic evenimente și diverse manifestări culturale. Credem în valoarea pe care o poate aduce statutul de Capitală Culturală orașulului nostru și ne dorim să sporim vizibilitatea tuturor acțiunilor marcante din Brașov. Astfel, prin intermediul Radio Coresi, singurul post de radio intern aparținând unui centru comercial, putem asigura promovarea acțiunilor dedicate acestui manifest. Prin emisiunile live, dar și prin intermediul rubricilor difuzate, Radio Coresi oferă ocazia tuturor celor care întreprind lucruri interesante să își facă auzită inițiativa.

Un domeniu care ne preocupă încă de la deschidere și care acum s-a aliniat acestui demers cultural constă în educația și evoluția tinerilor. Ne bucurăm atunci când îi avem lângă noi cu fiecare ocazie și îi susținem în proiectele pe care le desfășoară. Credem că pentru a crește nivelul cultural și pentru a stimula dezvoltarea laturii educative avem nevoie în primul rând de un public interesat. Putem construi alături de comunitățile din Brașov un adevărat centru al educației, științei, culturii și sportului din România și putem capta astfel atenția celor din jur.

Eforturile noastre se vor concretiza în implementarea unei strategii care să contribuie semnificativ la dosarul de candidatură al Brașovului pentru titlul de Capitală Culturală Europeană 2021. Coresi este alături de toți brașovenii care doresc să promoveze și să se implice într-un mod unitar în cultura oraşului. Dorim să dezvoltăm și să promovăm proiecte de anvergură bazate pe parteneriate între cât mai multe instituţii şi ONG-uri care activează în sfera culturală. Este de datoria fiecăruia dintre noi să ne implicăm în acest demers curajos.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută