Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Caravana Filmelor NexT vine la Brașov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Caravana Filmelor NexT vine la Brașov Share Caravana Filmelor NexT vine la Brașov


În mijlocul verii, natura este cel mai bun cinematograf, iar proiecțiile vor avea loc chiar la poalele Tâmpei.

Caravana Filmelor NexT pornește la drum pentru al doilea sezon și duce o parte din cele mai bune scurtmetraje văzute în cadrul Festivalului de Film NexT în nouă orașe din țară, printre care se numără și Brașovul. Proiecțiile vor avea loc în mijlocul naturii, la poalele Tâmpei, în vecinătatea Bazei Agrement în zilele de 26 și 27 august.

Caravana va aduce patru programe de filme scurte cu povești de neuitat, perfecte pentru serile de vară. „NexT Romanian Shorts” prezintă șapte scurtmetraje românești mai vechi și mai noi, aplaudate la NexT, despre povești de familie ca-n viață. Și-un strop de fantezie. Oscars Night va fi seara de gală cu covor roșu și reflectoare pentru cele cinci scurtmetraje de ficțiune nominalizate la Premiile Academiei Americane de Film în 2015. Și iubitorii de comedii vor avea parte de o serie de surprize la NexT Comedy Night. Nu în ultimul rând,  serile de vară sunt făcute pentru a te îndrăgosti, iar „NexT Is Love” va da tonul cu cele mai frumoase povești de dragoste de la NexT, proiectate la lumina stelelor.

Și în acest an, accesul la proiecțiile din cadrul Caravanei Filmelor NexT va fi gratuit. Caravana Filmelor NexT a apărut ca o completare a Festivalului Internaţional de Film NexT, a cărui misiune este să promoveze la nivel local, naţional şi internaţional cele mai inovatoare şi creative producţii de scurtmetraj.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută