Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

ELIANA mall promovează şi premiază EDUCAŢIA BRAŞOVEANĂ!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ELIANA mall promovează şi premiază EDUCAŢIA BRAŞOVEANĂ! Share ELIANA mall promovează şi premiază EDUCAŢIA BRAŞOVEANĂ!


ELIANA mall promovează şi premiază EDUCAŢIA BRAŞOVEANĂ! GALA “Şcoala mea pe primul loc”

ELIANA mall împreună cu Inspectoratul Şcolar Braşov şi televiziunea Mix2TV, prin intermediul emisiunii pentru copii „Tortul de Ciocolată”, prezentată de Zâna Adriana, au început în luna Octombrie 2014, un proiect dedicat învăţământului din judeţul Braşov, proiect ce poartă numele „Şcoala mea pe primul loc”

În cadrul acestui concurs au fost invitaţi profesorii, învăţătorii şi educatori să se înscrie împreună cu elevii, în cursa celui mai bun proiect şcolar.

Iată că momentul mult aşteptat, GALA “Şcoala mea pe primul loc” a avut loc în data de 12 iunie 2015 în ELIANA mall, Galla Ballroom, unde au fost peste 200 de cadre didactice şi invitaţi de seama.

Printre persoanele ce au facut parte din juriu putem enumera: Roxana Minzatu-Secretar de Stat in Ministerul Fondurilor Europene,  Prof. Gina Cretoi- Inspector ISJ Bv, Prof. Mihaela Zugravu- Inspector ISJ Bv, Meda Enacache-Opera Bv, Onelia Pescaru- Director Mixtv.

Marele Premiu şi Trofeul Steaua ELIANA mall împreună cu suma de 3.000 lei a fost câştigat de Palatul copiilor Braşov, premiul al II-lea împreună cu Placheta Concursului şi suma de 1.500 lei a fost câştigat de  Scoala Gimnaziala Nr. 9 Nicolae Orghidan Brasov, iar Premiul al III-lea împreună cu Placheta Concursului şi suma de 1.000 lei a fost câştigat de Scoala Gimnaziala Nr 2 Diaconu Coresi.

Cele 3 Mari Premii au fost oferite de ELIANA mall, ca recompensă pentru performanţa şi excelenţa în educaţie atât a cadrelor didactice, cât şi a elevilor implicaţi. În cadrul proiectului au fost premii special şi o tombolă organizată pentru toţi invitaţii.

Toţi concurenţii din cadrul acestui proiect au primit Diploma de Participare la Concursul Judeţean „Şcoala mea pe primul loc”.

Datorită succesului avut, proiectul îşi redeschide porţile în luna septembrie, după o binemeritată vacanţă!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.