Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Nou și proaspăt…de vară!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou și proaspăt…de vară! Share Nou și proaspăt…de vară!


360 de grade de artă, în luna iunie, la Ceai et caetera!

Nu e Solomonul cu gheață din meniu. Ori vreun suc de fructe proaspete și delicioase. Este vorba de întâlniri plăcute cu oameni care împărtășesc aceleași pasiuni și interese: comunicarea, dezvoltarea, îmbunătățirea și exersarea limbilor străine. Bonus: primiți atmosfera caracteristică ceainăriei, zâmbete și prieteni noi.

De când nu ai mai făcut ceva total nou? Ceva proaspăt de început de vară?

Pentru că Cireșarul este apreciat de toată lumea pentru abundența sa colorată, la Ceai et caetera a livrat o comandă specială de Cluburi de conversație în limbile franceză, engleză și germană. Pentru altele la care visați și vi le-ați trecut la începutul anului în lista cu rezoluții, vă așteptăm cu propuneri.

Continuăm în prima lună de vară cu Schimbul de carte, eveniment ce se desfășoară lunar la noi (din anul 2010).

Un alt eveniment interesant și în premieră la Brașov prinde contur chiar zilele acestea în ceainăria noastră dragă. Ce vă transmite un club de lectură în care cititorii scriu poveștile? Un club, o întâlnire, o poveste, care se diferențiază de un club de lectură clasic prin faptul ca participanții sunt invitați să asculte, să comunice și să…CREEZE! O experiență incomparabilă, un punct de plecare pentru scriitorul din tine, o amintire plăcută!

Tot într-o notă artistică se va desfășura Atelierul de Body Percussion, tehnică apreciată și practicată în străinătate, dar încă puțin cunoscută la noi. Body Percussion înseamnă descoperirea propriului corp, mișcare și ritm, dezvoltă abilitățile de concentrare, devii mai atent și mai răbdător. Atenție, participanții pot fi de toate vârstele, de la 5 la 95 de ani (dacă au spirit tânăr). Așadar, o activitate care poate deveni de familie.

Care dintre activitățile pregătite de noi trezește artistul din tine?

Vara aceasta, facem lucruri noi! Este rezoluția noastră la jumătatea anului 2015!

A ta care este?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.