Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Castelul Bran și centrul Brașovului, printre cele mai vizitate obiective pe Google Street View

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Castelul Bran și centrul Brașovului, printre cele mai vizitate obiective pe Google Street View Share Castelul Bran și centrul Brașovului, printre cele mai vizitate obiective pe Google Street View


Google a prezentat cele mai vizitate obiective din România prin intermediul serviciului online de imagini panoramice, odată cu împlinirea a cinci ani de la lansarea versiunii locale a platformei Google Maps.

Castelul Bran este pe locul doi în topul celor mai vizitate obiective turistice din România, pe internet prin intermediul Street View, după centrul Sibiului.

Centrul Brașovului se află pe locul cinci, locurile trei șI patru fiind ocupate de Cetatea Sighișoara și Castelul Peleș.

Din top cinci cele mai căutate obiective turistice, despre care utilizatorii au cerut informaţii despre navigaţie prin intermediul Google Maps, fac parte Castelul Bran, Castelul Peleş, Castelul Corvinilor, Palatul Parlamentului şi Salina Turda. Salina Turda este cel mai recent obiectiv turistic inclus în Street View, parte a Google Maps.

Potrivit lui Dan Bulucea, country manager Google, aceasta este „prima intrare în subteran a Google Street View în România”. Imaginile au fost înregistrate timp de două zile în cursul lunii mai.
Google a lansat în 2010 versiunea locală a serviciului Google Maps, iar în iunie 2011 a debutat în România serviciul de navigaţie.

„Aplicaţia Street View le permite utilizatorilor să exploreze şi să navigheze virtual într-o zonă cu ajutorul imaginilor panoramice 360 de grade, fiind varianta cea mai apropiată de experienţa prezenţei fizice în locul respectiv”, potrivit Google.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută