Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 05/06/2015
Arhiva Zile si Nopti

Simțiți nevoia unei schimbări în locuință? AsiaArt.ro vă recomandă statuetele Buddha.

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Simțiți nevoia unei schimbări în locuință? AsiaArt.ro vă recomandă statuetele Buddha. Share Simțiți nevoia unei schimbări în locuință? AsiaArt.ro vă recomandă statuetele Buddha.


În concepția hindusă, Buddha este privit ca unul dintre zeii bunăstării și aduce prosperitate, succes și bani celor care îl folosesc în Feng Shui.

Statueta închipuindu-l pe Buddha fericit trebuie amplasată în locuință cu fața spre ușa de la intrare, la o înălțime de aproximativ 70 de centimetri. Astfel, Buddha va întâmpina toate persoanele ce intră în cămin și le va transfera energii pozitive aducătoare de noroc.

AsiaArt.ro vă pune la dispoziție statuete Buddha în diferite ipostaze: Dhyana, Bhumisparsa sau Vitarka Mudra, din bronz, lemn de esență tropicală sau piatră de râu, de dimensiuni mari sau mici. vă pune la dispoziție statuete Buddha în diferite ipostaze: Dhyana, Bhumisparsa sau Vitarka Mudra, din bronz, lemn de esență tropicală sau piatră de râu, de dimensiuni mari sau mici.

400 de obiecte de artă originale și unicat sunt la un click distanță: statuete, măști, păpuși de teatru, mic mobilier, tablouri, antichități, lămpi de interior sau de grădină, pe toate le găsiți pe www.AsiaArt.ro.

WEB: www.asiaart.ro, Tel: 0743 519 669 / 0731 492 856

E-mail: contact@asiaart.ro, Facebook: asiaartbrasov

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.