Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Copilăria întâlnește bucuria la Coresi!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Copilăria întâlnește bucuria la Coresi! Share Copilăria întâlnește bucuria la Coresi!


Între 29 mai si 1 iunie, la Coresi Shopping Resort sărbătorim Jocurile Copilăriei! Îi aşteptăm pe cei mici cu o mulțime de surprize în cele patru zile de poveste – concerte unde artiștii principali vor fi elevi ai școlilor din Brașov, concursuri de căutare de comori în aer liber, jocuri sau lecții de dans sunt doar o parte dintre evenimentele care vă așteaptă la Coresi.

La scena Coresi din Piața cu Copaci se vor desfăşura spectacole minunate, momente de dans şi balet, petreceri cu personaje din lumea jucăriilor, concerte şi piese de teatru de păpuşi.

Vă propunem astfel o reîntoarcere la jocurile copilăriei de altădată, la distracție și multă voie bună în familie! Copiii vor avea ocazia să petreacă patru zile de neuitat alături de prieteni lor!

Pentru ziua de luni, 1 iunie 2015, am pregătit un program special alături de Magicianul Augustin (ora 19:00), care va combina cu succes arta iluzionismului cu muzica personalizată, într-un comedy show de excepție! Veţi avea ocazia să vedeţi live levitații de persoane și de obiecte, momente de iluzionism cu porumbei, papagali și iepurași, dar și trucuri comice realizate cu participarea publicului! Vă promitem multe animaţii cu cele mai îndrăgite mascote, baloane, jocuri pentru copii, dar și o surpriză colorată, un photo boot, de unde întreaga familie va putea rămâne cu o amintire colorată de 1 iunie.

Haideţi să descoperim împreună culisele studioului de emisie Radio Coresi, alături de MC-ul nostru, Ştefan Cojocaru. 1 iunie este Ziua Porţilor Deschise la Radio Coresi, întreaga acţiune având loc între orele 14:00 şi 17:00, la studioul de emisie de la Intrarea cu Turn.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.