Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

TRIMITE O CARTE ÎN VACANȚĂ LA MUNTE!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii TRIMITE O CARTE ÎN VACANȚĂ LA MUNTE! Share TRIMITE O CARTE ÎN VACANȚĂ LA MUNTE!


TRIMITE O CARTE ÎN VACANȚĂ LA MUNTE 04 – 28 MAI 2015

Dragă prietene ,

Știu sigur că la tine în bibliotecă stau multe cărți uitate , care nu au mai fost răsfoite de mult timp, aproape ca le-au amorțit paginile. Există zvonuri că și prin librării și anticariate plâng cărți pentru că nu mai are cine le citi.

Tu poți fi eroul unei cărți, o poți salva de la plictiseală și tristețe! Este foarte simplu!

Scoate cartea din bibliotecă sau cumpară una nouă și dă fuga cu ea la Ceainaria ”Ceai et Caetera” sau la Teatrul ”Strada”. De acolo o preluăm noi și o ducem într-un loc unde cartea ta va putea avea o nouă viață.

Este biblioteca copiilor de la Școala Gimnazială Sohodol . Aici în sat, cei mici vor fi foarte bucuroși să o răsfoiască, să o citească și să învețe ceva de la ea.

Nu uita înainte să pleci cu cartea sau cărțile , aruncă o privire și în sertarul acela de jos, sau în cutia din debara, în pod, în beci, e posibil să ai și niște jocuri, puzzle-uri, jucării care la fel stau amorțite deoarece copiii tăi s-au cam plictisit de ele.

Ia-le și pe ele, micuții noștri abia așteaptă să se joace. Nu ne-ar strica și niște creioane colorate, hârtie, carton colorat, vopsele, material textil sau alte lucruri pe care le putem folosi la diferite ateliere, tot pentru ei !

Toate acestea le vor fi folositoare copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.

Cărțile și ce mai vrei tu să ne dăruiești se pot aduce în fiecare duminică la ora 10:00 , la Teatrul ”Strada” pe str. Turnului, nr. 7 (Universitatea ” Spiru Haret ”) sau la Ceainaria ”Ceai et Caetera” din Schei, str.Latină nr.15 , zilnic după ora 14:00.

Să nu crezi că faci asta fără a fi recompensat ! Vei primi o mulțime de gânduri bune, zâmbete, mulțumiri și cel mai important, vei deveni eroul cărților uitate pe rafturi.

Zâmbetele, urările de bine și bucuria le trimitem printr-un gând sau poți să le primești personal de la cei mici. Vor fi fericiți să ți le ofere dacă ai timp să faci o plimbare la Sohodol. Cu siguranță o să îți placă satul nostru.

În data de 29 mai 2015, începând cu ora 10.00, vom organiza deschiderea festivă a bibliotecii noastre !

Pentru detalii și informații răspundem la orice oră din zi la numărul de telefon 0721.028.967 – Ioana și e-mail :
arrissa2003@yahoo.com – Larisa.

Cu drag,

Initiatorii proiectului: Larisa, Mirabela, Anca si Ioana

ANCA GÂNSCĂ

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.