Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Strada dell’Arte sau 10 ani de Museion

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Strada dell’Arte sau 10 ani de Museion Share Strada dell’Arte sau 10 ani de Museion


Asociația Culturală Museion împlinește anul acesta 10 ani de la înfințarea proiectului Teatrul Strada, astfel încât Brașovul va avea parte de două zile de sărbătoare în zona sălii unde se desfășoară reprezentațiile trupei (Str. Turnului, nr 7), respectiv în Parcul Tractorul.

Vor fi două zile de muzică, dans, teatru, arte plastice, ateliere de creație, relaxare, citit pe iarbă, relaxare, desene pe asfalt, distracție!

Totul într-un cuvânt: STRADA DELL”ARTE.

Festivalul se află la prima ediție și cum orice sărbătoare se aniversează alături de prieteni, Teatrul Strada are invitați de seamă : Barbarossa Samba Grup, studenți ai Facultății de Arte a Universității Ovidius din Constanța, Muzeul Casa Mureșenilor , Școala populară de Arte, Artasis Dance Studio și alții. Lista rămâne deschisă oricui se simte artist și dorește să sărbătoarească alături de Teatrul Strada arta, bucuria și evident cei 10 ani împliniți.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.