Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Trei, doi, unu… să vină muzica! Gaşca Zurli în spectacol la Coresi!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trei, doi, unu… să vină muzica! Gaşca Zurli în spectacol la Coresi! Share Trei, doi, unu… să vină muzica! Gaşca Zurli în spectacol la Coresi!


Trei, doi, unu… să vină muzica! Gaşca Zurli în spectacol la Coresi!

Pitici, părinți, adulți jucăuşi şi copii ascultători sunt aşteptați la Coresi Shopping Resort Braşov Vineri, 15 mai începând cu ora 19:00, pentru spectacolul prietenilor din cea mai grozavă gaşcă, Gaşca Zurli!

Spectacolul este gratuit pentru toţi vizitatorii Coresi.

Cel mai inedit teatru privat pentru copii vine la Braşov cu un super show interactiv, vesel, colorat şi educativ, în care cei mici şi cei mari vor putea să danseze, să cânte, să râdă şi să aplaude alături de Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Tanti Prezentatoarea, Yuppi, Zdrăngănel, Zâna Bună şi Vrăjitoarea Tura Vura.

Weekendul Familiei debutează astfel la Coresi Shopping Resort cu un spectacol care cu siguranță va rămâne un moment memorabil pentru vizitatorii noştri mari şi mici!

În perioada 15-17 mai, la Coresi Shopping Resort familia este pe primul loc, aşa că te aşteptăm cu un program pe gustul fiecăruia!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.