Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/05/2015
Arhiva Zile si Nopti

Concurs de pescuit „Cupa Tată & Fiu”, ed. a IX-a

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concurs de pescuit „Cupa Tată & Fiu”, ed. a IX-a Share Concurs de pescuit „Cupa Tată & Fiu”, ed. a IX-a


În Delta din Carpaţi, Doripesco a organizat duminică – 10.05.2015, cea de-a noua ediţie a concursului de pescuit pentru copii şi părinţi „Cupa Tată & Fiu”, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Roșu.

Competiţia a început duminică, la ora 07:00 și s-a terminat la ora 16:00. Acest concurs este dedicat părinţilor şi copiilor de toate vârstele, fiind generic denumit „Cupa Tată & Fiu”, întrucât participanţii nu au fost doar tată-fiu, ci şi tată-fiică, în funcţie de pasiunea pentru pescuit a membrilor familiei.

La startul concursului au luat parte 17 echipe (fiecare echipă formată din părinte-copil), aceştia fiind din aproape toată țara: Braşov, Bucureşti, Covasna, Timiș, Hunedoara, Brăila, etc.

Chiar dacă vremea a fost capricioasă, alternând reprizele de ploaie cu soarele puternic, pescarii nu au renunțat, mai mult chiar, competiția a fost una acerbă. În total, s-au prins 602,06 kg pește, media fiind de 5,42 kg. Clasamentul final a fost următorul:

– Locul I: Neagu Bogdan și Vasile – 75,86 kg

– Locul II: Nica Anton și Marius – 62,31 kg            

– Locul III: Iacob Daniel și Robert – 60,50 kg

– Captură: Bereczki Francisc și Istvan– 10,92 kg

„Cupa Tată & Fiu este unul dintre concursurile cu tradiţie ale bălţii nr.4 a Complexului Piscicol Doripesco, un concurs aparte, cu o încărcătură emoţională puternică, dedicat familiilor şi având la bază principiul „timpul este cel mai pretios dar”. Este foarte important ca părinţii şi copiii să petreacă o zi specială împreună, în natură, dar mai ales să-şi găsească echilibrul părinte-copil, pentru a forma echipa perfectă (ajutându-se reciproc şi intrând împreună în competiţie, încurajându-se şi bucurându-se pentru fiecare peşte prins). Pe de altă parte, promovăm sistemul catch and release şi dorim să educăm noile generaţii în spiritul concursurilor sportive de pescuit, copiii de azi fiind viitorii pescari de mâine” (Ruxandra Coc – Director Dezvoltare SC Doripesco SA)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.