Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

Servicii bancare moderne pentru o afacere moderna

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Servicii bancare moderne pentru o afacere moderna Share Servicii bancare moderne pentru o afacere moderna


Acum cativa ani drumul la banca era o necesitate si o povara in acelasi timp. Mai ales in orasele aglomerate, o simpla interogare de cont insemna ore intregi petrecute in trafic. Iar la ghiseul bancii, evident coada si alt timp pierdut.               

Lucrurile au luat incet, incet, calea online-ului si numai cine are timp de pierdut nu foloseste in ziua de astazi un serviciu de Internet Banking sau Mobile Banking. Si nu gresim sa spunem ca nu prea mai exista antreprenori care sa aiba timp de pierdut, asa ca serviciile bancare moderne sunt o necesitate pentru antreprenori.

Una din bancile din Romania care a acordat mereu o atentie egala si marilor corporatii, dar si micilor intreprinzatori a fost Banca Transilvania, iar acest lucru este valabil si in ceea ce priveste serviciile moderne ce pot fi accesate prin Internet. In luna martie, orice antreprenor care nu are cont la Banca Transilvania poate sa beneficieze de oferta Totul pentru IMM ce vine cu o serie de gratuitati: deschiderea de cont curent in lei, administrarea lunara a contului curent si abonament Internet Banking 24BT si Mobile Banking mBT24.

Chiar si primele 10 tranzactii lunare in lei prin OP, BT24 sau mBT24 sunt gtatuite. Este un ajutor substantial pentru un antreprenor, din punct de vedere al costurilor, si un motiv extraordinar pentru cei ce inca nu au apelat la aceste instrumente bancare, sa le incerce si sa beneficieze de timpul pe care il economisesc cu drumurile la o unitate bancara, fie ea si foarte aproape de birou.

Intr-o lume a afacerilor tot mai dinamica, informatiile rapide pot insemna decizii importante luate mult mai repede. Este valabil si in zona financiara a unui business cand trebuie sa misti banii de la client la furnizor pentru a beneficia de diverse oferte si avantaje sau pentru a te incadra in termenii contractuali.

Rapiditatea este servita de serviciile de Internet Banking ce iti permit sa accesezi de oriunde informatiile din cont, sa faci transferuri de bani sau sa lucrezi cu depozite, iar aplicatia Mobile Banking te ajuta sa faci astfel de operatiuni chiar si fara calculator, de pe un telefon mobil, evident, intr-un mediu securizat.

Un alt ajutor in viata unui antreprenor sunt cardurile bancare, iar oferta Bancii Transilvania de carduri business merita analizata cu atentie.

Cardul MasterCard Business care se potriveste persoanelor ce calatoresc mult in strainatate, cardul Visa Business Electron pentru cei ce fac tranzactii zilnice sau Visa Business Credit, cardul de credit cu utilizare internationala, sunt produse gandite si lansate pe piata pentru a raspunde unor nevoi din viata de zi cu zi a unui om de afaceri ce este mereu in cautare de oportunitati de business si trebuie sa ia decizii, uneori la limita.

Partea si mai buna a acestor oferte bancare este ca sunt accesibile aproape oricarui business, chiar si in etapa de dezvoltare cand bugetul trebuie atent echilibrat.

Banca Transilvania vine cu acel sprijin ce ii permite unui antreprenor sa isi indrepte atentia in a gestiona cat mai eficient propria afacere fara a isi face griji de cum, unde si cand de complicat are acces la banii sai din cont. Si asta pentru ca este extrem de simplu folosind serviciile moderne de Internet sau Mobile Banking BT24.

Powered by SEO monitor

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.