Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/03/2015
Arhiva Zile si Nopti

În vizită la Dracula

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii În vizită la Dracula Share În vizită la Dracula


Fetele de la Olimpia CSU Brașov au fost în vizită la Castelul Bran. Jones și compania s-au relaxat la castelul lui Dracula înaintea debutului în play-off-ul Ligii Naționale.

 „De fiecare dată, după ce am venit la Castelul Bran, am făcut meciuri foarte bune. Sper să se întâmple la fel și de această dată”, a spus antrenorul brașovencelor Dan Calancea.

„Știu că fetele au jucat foarte bine după ce au vizitat castelul. Aș putea să vă spun că spiritul contelui Dracula a avut o influență puternică asupra echipei și este bine că s-a întâmplat așa. Acum înaintea meciurilor cu Sfântu Gheorghe fetele au nevoie de tot ajutorul posibil, nu contează că este vorba de castel, de conte sau de karma.

Orice sprijin e bine venit în acest moment”, a declarat și Alexandru Prișcu, adminstratorul Castelului Bran, unul dintre cei mai importanți parteneri ai echipei brașovene.

Echipa de baschet feminin, Olimpia CSU Brașov, va juca în prima fază a play-off-ului Ligii Naționale împotriva formației Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, echipă ce a încheiat sezonul regulat pe prima poziție a clasamentului, înregistrând doar două înfrângeri în cele 26 de etape disputate.

Trupa din Sfântu Gheorghe pornește cu prima șansă în disputa cu „olimpicele”, dar Jones și compania au demonstrat în acest retur de campionat că sunt capabile să furnizeze o surpriză în orice moment. „Este foarte adevărat că întâlnim în sferturile de finală ale campionatului cel mai dificil adversar posibil.

Cu toate acestea noi ne-am pregătit foarte bine pentru jocurile cu formația din Sfântu Gheorghe și ne vom juca șansa noastră, oricât de mică ar fi ea. Adversarele noastre dispută și final-four-ul Cupei României și s-ar putea acumula o stare de oboseală după acele meciuri. Sunt convins că vom da o replică foarte bună echipei din Sfântu Gheorghe și că vor fi niște meciuri foarte interesante”, a spus tehnicianul „olimpicelor” Dan Calancea. „Suntem pregătite pentru ceea ce va urma.

Ne-am antrenat foarte bine în această perioadă și sunt convinsă că suntem capabile să facem o surpriză. Am exersat foarte mult atât faza de apărare cât și cea ofensivă și tot ceea ce trebuie să facem este să ne ținem de planul nostru și să fim încrezătoare în noi”, a spus și Carla Bartee, care nu s-a arătat deranjată de faptul că nu a fost selecționată pentru All Star Game, deși este una dintre cele mai bune jucătoare ale campionatului.

„Vor fi câteva meciuri foarte grele cu formația din Sfântu Gheorghe. În aceste zile am făcut foarte multe vizionări ale adversarului și știm foate bine ce fac în teren. Am pregătit o apărare specială și sper să învingem formația din Sfântu Gheorghe, pentru că am avut prea multe meciuri bune în care am pierdut pe final. Trebuie să se întoarcă norocul și la noi”, a spus și Andra Haas.

Primul meci din cadrul primei faze a play-off-ului Campionatului Național dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Olimpia CSU Brașov se va disputa în data de 19 martie la Sfântu Gheorghe, urmând ca a doua confruntare să aibă loc la Brașov în data de 22 martie.

Dacă va fi nevoie de un meci decisiv acesta se va disputa pe data de 25 martie la Sfântu Gheorghe. „Sfertul” de finală se va juca după sistemul cel mai bun din trei partide.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută