Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2015
Arhiva Zile si Nopti

Baschet feminin: Olimpia CSU Braşov – ultimul meci din sezonul regulat

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Baschet feminin: Olimpia CSU Braşov – ultimul meci din sezonul regulat Share Baschet feminin: Olimpia CSU Braşov – ultimul meci din sezonul regulat


Olimpia CSU Brașov va juca la sfârșitul acestei săptămâni ultimul meci al sezonului regulat din prima ligă de baschet feminin. Sâmbătă, la Alexandria, „olimpicele” vor încerca să câștige toate punctele puse în joc.

Chiar dacă va fi dificil, Jones și compania sunt încrezătoare în șansele lor. Cu o victorie în partida de la Alexandria, brașovencele vor fi sigure a de locul șapte la finalul sezonului regulat, ceea ce înseamnă că vor juca în prima fază a play-off-ului împotriva formației CSM Târgoviște.

„Partida de la Alexandria, ultima din cadrul sezonului regulat al primei ligi de baschet feminin, este una foarte importantă pentru noi. Dacă pentru fetele de la Alexandria meciul nu are o miză foarte mare, pentru noi este foarte important să câștigăm. Cred că putem face o figură frumoasă chiar dacă formația din Alexandria este una dintre echipele puternice ale campionatului. Dacă vom reuși să câștigăm acest joc atunci probabil că vom încheia sezonul regulat pe poziția a șaptea și ne vom duela în prima fază a play-off-ului cu formația din Târgoviște”, a spus tehnicianul „olimpicelor” Dan Calancea.

Info: Olimpia CSU

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută