Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/01/2013
Arhiva Zile si Nopti

Bilete la Gazon A sold-out pentru concertul Depeche Mode

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bilete la Gazon A sold-out pentru concertul Depeche Mode Share Bilete la Gazon A sold-out pentru concertul Depeche Mode


Daca in urma cu cateva saptamani inca mai exista un numar redus de bilete la categoria Gazon A pentru concertul **Depeche Mode** din Romania, in prezent acestea sunt epuizate complet.

Mai mult decat atat, noi sectoare se apropie de sold-out, Gazon B si categoria de 435 lei (cu locuri pe scaune) fiind cele mai cautate de fanii trupei de origine britanica. Depeche Mode va concerta in primavara acestui an pe **Arena Nationala** din Bucuresti, pe data de 15 mai.

Tot mai multi fani ai trupei se grabesc sa-si achizitioneze bilete pentru show-ul ce va avea loc la Bucuresti in primavara aceasta, cele mai cautate categorii dupa epuizarea biletelor din Gazon A fiind Gazon B si categoria de 435 de lei, care se apropie la randul lor de **sold-out**. Pe langa acestea, fanii mai au la dispozitie bilete in peluza si tribune la preturi ce variaza intre 145 si 320 de lei.

In luna martie a acestui an, Depeche Mode va lasa cel de-al treisprezecelea material discografic din cariera, urmand ca pe data de 7 mai sa sustina la Tel Aviv primul concert al noului turneu care ii va aduce si in Romania. Concertul Depeche Mode de la Bucuresti va avea loc pe data de 15 mai 2013, pe Arena Nationala, **biletele** putand fi achizitionate online, de pe www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la mai multe categorii de preturi: 135 (Gazon B), 145, 170, 200, 240, 275, 320, respectiv 435 lei in tribune si peluza.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută