Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/10/2012
Arhiva Zile si Nopti

“Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu”, colecţie de piese după Vişniec

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii “Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu”, colecţie de piese după Vişniec Share “Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu”, colecţie de piese după Vişniec


Ca să înţelegeţi gluma, trebuie să mergeţi la **Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu**, o colecţie de mici piese după texte de **Matei Vişniec**.

Până atunci, imaginaţi-vă că staţi la bar, la o bere, şi apoi, cinci minute şi şase replici venite din neant mai târziu, vă e foarte, dar foarte teamă, să mai comandaţi ceva de la barmaniţa milităroasă. Apoi, tot din neant apare un domn care vorbeşte despre pantofii de damă. Şi acesta este doar începutul, restul e o chestiune de sniperi, îndrăgostiţi şi artişti ambulanţi.

Conceput pentru spaţiul de bar/mansardă, „Imaginează-ţi că eşti Dumnezeu” este o experienţă diferită de orice spectacol în sală clasică. La teatrul-bar **În Culise** statutul de client care consumă bere se împleteşte cu cel de spectator de teatru care este integrat într-un spectacol conectat la realitatea de zi cu zi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută