Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 31/08/2012
Arhiva Zile si Nopti

5 motive MARIPUSC

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 5 motive MARIPUSC Share 5 motive MARIPUSC


Am onoarea să fiu ghida voastră brașoveană pentru câteva minute și vreau să vă dau 5 motive să alegeți MARIPUSC.

Laboratorul de cofetărie are deja tradiție-n oraș, anul acesta a împlinit 18 ani de activitate susținută. E membru al comunității brașovene de afaceri, mai mult, e de 10 ani fruntaș în topul firmelor.

Cofetarii, cu toții calificați, au harul de a crea prăjituri și torturi deosebite, folosind rețetele tradiționale. Ingredientele utilizate sunt cele tradiționale, nu “surogaturile” actuale. Când ați mâncat ultima dată o prăjitură cu frișcă naturală?

Pornind de la tradiționala plăcintă cu brânză, ajungând la bușeurile cu ciuperci, apoi continuând cu savarină sau cu amandină, minijffre, tort Vip, ajungând la înghețata de cafea, casata sau parfe de ciocolată, toate acestea sunt realizate conform managementului integrat calitate-siguranța alimentului, pentru care MARIPUSC este certificat din 2005.

Încă de la începuturi clienții s-au simțit de fapt musafirii MARIPUSC. Această apropiere a condus la înfiriparea unei frumoase prietenii, de lungă durată. Acum clienții pot comanda produsele mai ușor prin site-ul de comenzi online, pot beneficia de livrări la domiciliu, de consultanță online pe tot parcursul zilei, de informații detaliate la magazin sau virtual, de nenumărate sesiuni de degustări. Este o onoare, însă și o mare responsabilitate, pentru că mulți dintre beneficiarii produselor sunt copii, persoane în vârstă sau cu afecțiuni.

Dacă treceți pe la MARIPUSC, veți simți un iz de noutate: vis de toamnă, brioșe cu afine, flancuri cu mere! Însă marea noutate pentru această toamnă este Cofetăria Maripusc – un loc cochet, vesel, aerisit, în care puteți zăbovi pentru o clipă! Sunteți așteptați deja!

Cofetăria Maripusc – Str. Traian nr. 4 (bloc Privilegio) Telefon: 0268.411.055 – Braşov, Str. Lungă Nr. 142 Telefon: 0268-410.294 – www.emagazin.maripusc.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută