Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Cerbul Carpatin

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cerbul Carpatin Share Cerbul Carpatin


Cerbul Carpatin e un super complex de entertainment, format din restaurant, terasă, berărie şi clubul Downtown.

Un complex, parte a grupului Republica Downtown (format din complexul Cerbul Carpatin din Brașov, restaurantul St George din Bucureşti şi clubul Downtown, atît în Bucureşti, cît şi în Braşov), pe care n-ai cum să-l eviţi, aflîndu-se situat ultracentral, în Piaţa Sfatului, cu privelişte spre Biserica Neagră, muzeul de Istorie, Turnul Alb & Turnul Negru, şi fiind, pe bună dreptate, considerat „mama mîncării şi tata băuturii”!

Restaurantul, terasa şi berăria ne aşteaptă să ne convingem de asta zilnic de la 08:00 pînă la 01:00, iar clubul – de la 21:00 pînă la 05 dimineaţa sau pînă la ultimul client… Downtown e singurul loc din Braşov cu adevărat animat în fiecare noapte!

La Cerbul Carpatin băuturile – şi alcoolice, şi nealcoolice – curg în continuu, avînd acea tradiţie a carelor de bere ale călugărului străbun si complementînd pînă la perfecţiune delicioasele bucate servite aici! Meniul e special, pornind chiar de la formatul lui, iar mîncărurile sunt foarte gustoase, majoritatea fiind tradiţionale româneşti, cu influenţe săseşti şi ungureşti

Noi am ales coaste la grătar (coaste de porc cu sos barbeque, servite cu cartofi steak) şi abia am terminat o porţie în doi, atît de generoase sunt specialităţile casei la Cerbul Carpatin.

Dacă vreţi să vă mai documentaţi, intraţi pe site aici

Poftă bună, zile şi nopţi frumoase!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută