Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/09/2011
Arhiva Zile si Nopti

Liber la muzeul Antipa

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Liber la muzeul Antipa Share Liber la muzeul Antipa


Aproape la fel de așteptată ca și deschiderea National Arenei, relansarea muzeului Grigore Antipa ne tot fierbe la foc mic de vreun an. Începută în 2009, renovarea Muzeului ar fi trebuit să se încheie în 2010, termenul prelungindu-se însă, după bunul obicei românesc, până anul ăsta.

Așteptarea s-a încheiat însă, pentru că Antipa e programat să se deschidă pe 17 septembrie, cu toate minunățiile pe care ni le-a tot fluturat sub nas până acum prin teaserele din presă. E vorba despre exponatele pe care le știm deja, prezentate însă acum într-un mod mult mai dinamic și modern, cu info touch-uri, proiecţii 3D, sunete şi spoturi de lumini, plasme și telecomenzi pe care le vei putea folosi cu mânuțele-astea două.

Momentan, ce poți vedea la muzeu sunt colecții zoologice, de minerale și roci, de exponate paleontologice și etnografice care, de-a lungul anilor, au ajuns la peste două milioane de piese. Așa că fă-ți timp ca să le vezi pe toate, organizatorii ne asigură că vizita va merita din plin.

### Redeschiderea muzeului Antipa
– Șos. Kiseleff 1
– 17 septembrie
– Bilet: 20 de lei

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.