Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

La Republique

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Republique Share La Republique


La Republique e casa clătitelor! Aici descoperim nenumărate feluri de clătite (am ajuns cu nr. pe la 80!): şi sărate, şi dulci, şi supe de clătite ş.a.m.d. 

Restaurantul se află în centrul Braşovului, pe str. Republicii, foarte aproape de Piaţa Sfatului, dar una din terase se află la umbră, la colţul str. Sf. Ioan. Cealaltă terasă e pe Republicii, iar restaurantul e pe trei nivele, cu 80 de locuri înşirate într-un mod misterios prin căsuţa ca-n poveşti, intimă şi foarte plăcută. 

De altfel, designul, interiorul, stilul de la Republique sînt unice, aparţinînd managerului, care a pus mult suflet acolo în aceşti 10 ani de cînd s-a deschis clătităria cu cele mai bune clătite din România, acum fiind un loc reprezentativ pentru Braşov. Tablourile dau un aer artistic şi de calitate, ca şi cărţile din colţul cu suveniruri, unde poţi citi citatele aceluiaşi manager („cel mai bun lucru pe care poţi să-l faci e să ai încredere în tine, să nu-ţi fie teamă să încerci, să nu te temi să dai greş, să-ţi revii şi s-o iei de la capăt”), iar scrisorile de la clienţi, desenele, meniul, şerveţelele personalizate arată relaţia caldă dintre clienţii localului. Noi am încercatRulouri de clătite cu spanac şi brînză şi au fost foarte gustoase, încercaţi şi voi, sigur o să vă placă! 

LA RÉPUBLIQUE 
Str. Republicii nr. 33 
Tel. 0744 351 668

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută