Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Restaurant Dâmbu Morii Braşov

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Restaurant Dâmbu Morii Braşov Share Restaurant Dâmbu Morii Braşov


Domeniul Dâmbu Morii este un loc de vis din toate punctele de vedere. Se află între Predeal şi Braşov, ( şoseaua DN1 pe dreapta, dacă vii dinspre Bucureşti), la poalele muntilor Piatra Mare, pe unde se acceseaza traseul Cascada si Canionul 7 Scări. Vă puteţi opri la hotel şi peste noapte, complexul turistic ofera cazare, restaurant, piscină, sală de jocuri, loc de joacă pentru copii, teren de fotbal cu gazon natural, sală de conferinţe, parcare proprie, terasă si multe altele. 

Domeniul Dambu Morii este potrivit pentru întîlnirile de afaceri, vacanţe cu familia, evenimente festive etc. Noi ne-am oprit la restaurant şi vă spunem din start că ne vom întoarce cu prima ocazie! Acum am ales să gustăm specialitatea casei: FILE DÂMBU MORII (muşchi de porc cu cascaval ras, usturoi, roşii…) şi n-am putut sa il comparăm cu nimic altceva, a fost foarte gustos şi aspectul absolut delicios, cantitatea suficient de mare şi fireşte, de cea mai bună calitate. 

Restaurantul este spaţios, modern, elegant, cu un rafinament aparte, iar atmosfera e prietenoasă, dar nobilă iar muzica se aude încet. Terasa e în natură, lîngă insuliţă si iazurile cu păstrăv ale raului Timiş.

DOMENIUL DÂMBU MORII BRAŞOV
Din DN1 (Bucureşti-Braşov) în dreapta
0268 340 054 / 0786 145 945
receptie@dambumorii.ro
dambumorii.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută