Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2011
Arhiva Zile si Nopti

Acasă la Dracula

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Acasă la Dracula Share Acasă la Dracula


ACASĂ LA DRACULA Hotel & Restaurant se află în una din cele mai frumoase şi populare staţiuni turistice din România, Poiana Braşov, într-un cadru natural extraordinar, perfect pentru orice anotimp.

Acasă la Dracula are o arhitectură originală, dominînd întreaga panoramă a zonei şi deosebindu-se de orice alt restaurant din Poiană, are un iz legendar de castel medieval, construit în stilul Castelului Bran, arată superb şi are o vedere încîntătoare spre munţi şi spre pîrtii.

Fiind Acasă la Dracula, am intrat în restaurant şi am gustat specialitatea casei, numită ŢEAPA LUI DRACULA, preparată din pui, frigărui din porc, legume la grătar şi cartofi medievali. Un preparat de legendă, delicios şi aspectuos, dar merită încercate şi celelalte specialităţi ale bucătarului, medalionul de căprioară cu piersici glace sau salata cavalerului. A

CASĂ LA DRACULA are două restaurante, Castel şi Anastasia, în care puteţi să vă faceţi nunta, „o nuntă de vis într-o locaţie de poveste”! Barul de zi vă oferă băuturi răcoritoare, sala de conferinţe e multifuncţională şi-i echipată cu aparatură de ultimă generaţie, parcarea e securizată, iar şederea voastră Acasă la Dracula va fi cu siguranţă plăcută!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută