Meniu Zile și Nopți

Râmnicu-Vâlcea

Locuri din Râmnicu-Vâlcea

UAP Vâlcea

UAP Vâlcea

UAP Vâlcea. În prezent, Filiala Râmnicu Vâlcea a Uniunii Artiştilor Plastici din România, care numără 40 de membri, s-a îmbogăţit prin atragerea unor artişti importanţi din judeţele Olt şi Arges, care au adus un plus de culoare şi dinamism grupului de artişti vâlceni.

Muzeul Județean Aurelian Sacerdoteanu

Muzeul Județean Aurelian Sacerdoteanu

Muzeul Județean Aurelian Sacerdoteanu. Muzeul de Istorie a Judetului Valcea este adapostit in cladirea fostei „Scoli cu ceas”, un edificiu reprezentativ pentru orasul Ramnicul, din secolului al XIX-lea.

Old City Garden

Old City Garden

Old City Garden Restaurantul Old City Garden se află situat chiar în centrul orasului Râmnicu Vâlcea într-o locație istorică, Casa Slăvitescu, o vila monument istoric ce a

Cutura Coffe Râmnicu Vâlcea

Cutura Coffe Râmnicu Vâlcea

Cutura Coffe Râmnicu Vâlcea. Cutura comercializeaza produse DRINKS & FOOD, cu un focus pe Cafea de calitate si de Specialitate, freshuri presate la rece din fructe proaspete, cafea pentru acasa, ceaiuri si produse alimentare care iti dau un boost de Energie si Revitalizare zilnica.

Arbusto Coffee Roasters

Arbusto Coffee Roasters

Arbusto Coffee Roasters. Prajitorie artizanala de cafea. Descoperă gustul rafinat și aroma unica a cafelei proaspat prăjite.

Merci Caffe

Merci Caffe

Merci Caffe. Pentru a contribui la dezvoltarea și popularizarea culturii cafelei proaspăt prăjite, de calitate, am ales exclusiv cafea de specialitate, cultivată din cele mai bune regiuni și plantații ale lumii, boabele de cafea fiind colectate manual și prelucrate fără utilizarea substanțelor chimice.

Bistro LeBurger

Bistro LeBurger

Bistro LeBurger. Pizza, pastele sau produsele preparate pe grill sunt doar câteva dintre recomandările noastre.

La Trattoria Râmnicu Vâlcea

La Trattoria Râmnicu Vâlcea

La Trattoria Râmnicu Vâlcea Restaurant cu specific italienesc pentru gusturile fine Meniul te va face sa te simți ca intr-o perpetua călătorie culinara pe meleaguri

Restaurant & Hotel Bulevard Vâlcea

Restaurant & Hotel Bulevard Vâlcea

Restaurant & Hotel Bulevard Vâlcea. Locația își deschide porțile cu promisiunea că va deveni un spațiu al experiențelor frumoase, în care se împletesc eleganța discretă, confortul, bunul gust și relaxarea.

Ristorante D'amici

Ristorante D’amici

Ristorante D’amici. Ristorante D’amici te așteaptă „la o călătorie prin Italia”, cu chelneri prietenoși, mâncăruri uimitoare, băuturi pentru orice gust și o atmosfera relaxantă.

Simfonia Restaurant

Simfonia Restaurant

Simfonia Restaurant. La noi vei păși în lumea mâncărurilor care răsfață simțurile. Un antreu preparat cu ingrediente proaspete, un desert demn de un restaurant cu stele Michelin, un răsfăț pe care îl merită oricine.

OK Street Pub

OK Street Pub

OK Street Pub. Probably the best pub in town! Vă așteptăm să vă convingeți!

L'Artista Pub

L’Artista Pub

L’Artista Pub. Pub, restaurant, pizzerie. Un festival al gusturilor culinare, hamburgeri delicioși, platouri apetisante.

Brothers Pub

Brothers Pub

Brothers Pub. Distractie, buna dispozitie, muzica live, stand up comedy, karaoke, meciuri live, bucatarie aleasa.

Tao The Club

Tao The Club

Tao The Club. Super petreceri, sesiuni live cu DJ-i, concerte.

Articole din Râmnicu-Vâlcea

Evenimente din Râmnicu-Vâlcea

Caută