Meniu Zile și Nopți

Bistriţa

Locuri din Bistriţa

Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud

Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud

Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud. Se înfiinţează prin reorganizarea Centrului de conservare şi valorificare a tradiţiei şi creaţiei populare, a Ansamblului Folcloric Profesionist “Dor Transilvan”, a Şcolii Populare de Artă Bistriţa, a sectorului arte plastice – Galeriile de artă – şi a domeniului literatură, muzică cultă, tipăritu

Biblioteca Judeţeană George Coşbuc Bistrița

Biblioteca Judeţeană George Coşbuc Bistrița

Biblioteca Judeţeană George Coşbuc Bistrița. Beneficiarul actual al Bibliotecii este, astăzi, un beneficiar mult mai bine informat, datorită facilităților create de noile tehnologii. Utilizatorul Bibliotecii solicită, de cele mai multe ori, informații exacte și punctuale, ceea ce necesită o continuă determinare și provocare pentru personalul Bibliotecii.

Roots Bistro&Caffe

Roots Bistro&Caffe

Roots Bistro&Caffe. Roots aduce un concept nou de local în care să îți savurezi băutura.

Barista Caffee

Barista Caffee

Barista Caffee. Classy specialty coffee shop with premium bakery & sweets.

Nossa The Restaurant

Nossa The Restaurant

Nossa The Restaurant. Din pasiune pentru gustul autentic, amestecăm cele mai bune ingrediente cu iscusința bucătarilor noștri, pentru a oferi o nouă dimensiune experienței gastronomice.

Urban Bistro Bistrița

Urban Bistro Bistrița

Urban Bistro Bistrița. Clasica poveste în care îți dorești ca visele să devină realitate e cât se poate de adevărată pentru noi. Prieteni de o viață, cu hobby-uri comune și experiențe diferite, ne-am unit pentru a crea un concept unic și savuros.

Soho Music Hall

Soho Music Hall

Soho Music Hall. Soho Music Hall is the first performance venue in Bistrita.

Happy Cinema Bistriţa

Vrem sa fim prima alegere a cinefililor. Vrem să fim prima alegere a celor care vor să-și petreacă timpul liber într-o altă dimensiune, într-o altă poveste, într-o nouă aventură. Vrem să fim prima TA alegere. Pentru că misiunea noastră este să-ți oferim o experiență cinematografică la cele mai înalte standarde de calitate și confort.

Pizzeria Tonight

Pizza, bunatati romanesti sau internationale si distractie pe Bulevardul Independenței 16

Eight Pub

Chef de o pizza buna si de distractie pe masura? Hai la Eight Pub!

Glamour Cafe

„GLAMOUR”- CAFE &LUNCH, cu o capacitate de 45 locuri, unde pe lângă sortimentul bogat de cafea, băuturi etc., se serveşte şi mâncare, într-un ambient deosebit.

Atelierul de Cafea Bistrița

Atelierul de Cafea Bistrița

Atelierul de Cafea Bistrița. Va asteptam cu mare drag la “Atelierul de Cafea” pentru a va delecta intr-o ambianta aparte alaturi de o cafea aromata.

Simplu Food

Burgeri, sandwich-uri, shaorma, salate, toate delicioase, le preparam cu cel mai mare drag pentru tine.

Articole din Bistriţa

Evenimente din Bistriţa

Caută