Meniu Zile și Nopți

Restaurant Grace by The Lake. Serenity Resort 4 Stele

Comentarii Restaurant Grace by The Lake. Serenity Resort 4 Stele Share Restaurant Grace by The Lake. Serenity Resort 4 Stele
Restaurant Grace by The Lake. Serenity Resort

Restaurantul Grace by The Lake.
Un restaurant à la carte din cadrul Serenity Resort.

Grace by The Lake este un restaurant elegant și sofisticat, situat la malul lacului, oferind o ambianță plină de rafinament și stil. Atmosfera este completată de design-ul modern și minimalist, care îmbină culorile naturale ale lemnului și pietrei cu nuanțe subtile de alb și negru.

Motto-ul restaurantului este “fine dining with a twist from nature

Ingredientele alese cu grijă din natură fac gustul preparatelor Grace by the Lake, unul cu adevărat unic. Cultivate cu măiestrie, în inima naturii, legumele și fructele provin atât din grădina Serenity, cât și de la producători locali.

Bogățiile Mării Negre sunt aduse proaspete, iar midiile sunt transformate într-un vis culinar. Carnea provine de la producători români. Vita, bine maturată, este adusă direct din America de Sud. Toate acestea formează o simfonie de gusturi și culori, care transformă fiecare farfurie ce iese din mâna bucătarilor noștri, în artă.

Viile și vinul au fost mereu un subiect fascinant, creând povești uimitoare, prin împletirea vechiului cu noul.

La Grace by the Lake am încercat să selectăm cele mai bune vinuri din toate colțurile țării și chiar din cele mai renumite zone ale lumii, ce sunt perfecte de savurat în orice moment al zilei, dar și al vieții. Indiferent dacă sunt albe, roșii sau roze, cu sau fără bule, de fiecare dată când deschidem o nouă stică de vin, mai scriem o pagină în istoria noastră, știind că urmeză să fie trăite experiențe unice.

Grace by the Lake adoptă o abordare modernă în căutarea de noi arome, prin înțelegerea ingredientelor care creează cocktail-uri inovatoare, memorabile și experiențe noi. Aici explorăm cum știința și arta joacă în pictura vieții. Este o explorare realistă a viitorului necunoscut al naturii și al sistemului pe care îl guvernează. Veți descoperi extremele interesante ale băuturilor și veți afla că fiecare culoare este întotdeauna o alegere bună.

Meniul nostru este secționat în jurul culorilor în loc de ingrediente. Lăsați sugestiile artistului din interior să vă ghideze către un alt cocktail realizat cu unul dintre aceste ingrediente minunate.

În fiecare weekend ești așteptat la Grace by The Lake cu muzică live de pian.

Restaurantul Grace by The Lake face parte din complexul Serenity Resort
Aflat în Codlea, în inima naturii. Complexul oferă și servicii de cazare, organizare nunți sau petreceri.

Grace by The Lake

Restaurantul cu terasă oferă o priveliște impresionantă a lacului cu lebede albe și negre

Executive Chef Avram Mădălin alături de echipa sa, au pus bazele unui meniu deosebit care are ca fundament articole bio, crescute în grădina proprie și numeroase preparate de casă. De la semințele sădite la preparatul final, întreaga călătorie este pentru bucătarii noștrii presărată cu dedicare, răbdare și atenție. Ca într-un fermecător „love story”.

Cu bucurie spunem că pământul este darnic cu noi, ne zâmbește prin flori, fructe și legume.
Cele dintâi roade ale grădinii noastre și-au făcut apariția. Legumele și fructele crescute cu dragoste și sârguință garantează un gust intens, aromat. Roșiile, castraveții, vinetele, ardeii și verdețurile, toate contribuie la magia din farfuria fiecărui oaspete.

 

Spuneți “da” într-un cadru de povesteCeremonii. Serenity Resort. Brasov Codlea.

Frumusețea sublimă a naturii poate fi martoră a iubirii. La pontonul de pe marginea lacului cu lebede și nuferi, Serenity Resort organizează ceremonii în aer liber.

Pontonul este oferit la cerere, contra cost și va fi amenajat cu:

  • drapaje;
  • perdea de lumini;
  • scaune cu feronerie aurie și tapițerie albă din catifea;
  • boxă de amplificare cu microfon, prize la baza pontonului;
  • masă și față de masă;
  • vin și pișcoturi (oferite doar în cazul cununiei religioase, deservesc preotului pentru a desfășura ceremonia religioasă oferindu-le mirilor).

Pentru un eveniment unic vă sugerăm pregătirea unui moment artistic cu cvartet, harpă, vioară sau porumbei.

Detalii și rezervări: 0368 410 055 / Str. Hălchiului, Nr. 100, Codlea, Brașov, 505100


Mai multe informatii despre Serenity Resort
Vezi mai multe Restaurante Brașov

Articole in care apare Restaurant Grace by The Lake. Serenity Resort 4 Stele

Detalii loc

Telefon

0368 410 055

Orar

L-D: 12.00 - 22.00

Adresa

Strada Hălchiului nr. 100, Codlea, județul Brașov

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută