Meniu Zile și Nopți

Serenity Resort, Complex 4 Stele

Comentarii Serenity Resort, Complex 4 Stele Share Serenity Resort, Complex 4 Stele
Serenity Resort. Serenity Complex. Cazare Brasov

Serenity Resort este un proiect premium orientat atât business cât și leisure.

Serenity Resort dispune de o sală de evenimente corporate sau festive cu capacitatea de 400 de locuri, un restaurant a la carte cu capacitatea de 200 de locuri și 14 vile cu ponton pe marginea lacului. Peste nouă hectare de spațiu verde amenajat, fântână arteziană cu muzică și lumini led, parcare generoasă supravegheată video.

Grădina exterioară este o splendoare datorită numeroaselor specii deosebite de arbori (Cedru Deodara, bonsai, seceri japonezi, Pinus Silvestris, Taxus Baccata, Chemanciparis) aduse din Italia sau de pe meleagurile românești. Probabil nu mai durează mult până și cei peste 100 de mesteceni plantați vor contribui la acest peisaj mirific.

În cadrul locației a fost amenajată și “Aleea lui Brâncuși”, cu 6 sculpturi reinterpretate de maestrul Buhnici Petrică.

Ballroom Serenity este pregătită să găzduiască petreceri de neuitat. Succesul evenimentelor este garantat de suprafața generoasă de 900 m2 (poate acomoda până la 400 persoane). După înserat, cupola din sticlă permite să priviți cerul înstelat, o adevărată splendoare. Sala dispune de aer condiționat și încălzire în pardoseală. Inovația audio – vizuală este oferită la un buton distanță prin sistemul profesional de sonorizare și lumini linia Meyer Sound Laboratories (California).

Recomandăm cu încredere meniurile festive creionate de Chef Mădălin Avram, pline de savoare și accente surprinzătoare.

Ballroom Serenity. Serenity Resort. Evenimente

Servicii de cazare Serenity Resort

Relaxarea în cele mai pure forme poate fi atinsă în vilele de pe marginea lacului cu lebede. Locația dispune de 13 vile (camere duble cu baie și ponton), clasificate la 4 stele. Apartamenul oferă confortul suprem în cadrul resortului punând la dispoziție două dormitoare cu jacuzzi, un living cu terasă generoasă și cea mai impresionantă priveliște către lac și munți. Parcarea privată din imediata apropiere aduce un plus de confort.

Pontonul acoperit este situat pe malul lacului, fiind perfect pentru evenimente restrânse. Capacitatea maximă este de până la 40 de persoane.

Ponton Serenity Resort. Complex Serenity.

Restaurant Grace by The Lake
din cadrul Serenity Resort. Un restaurant à la carte.

Motto-ul restaurantului este “fine dining with a twist from nature“

Ingredientele alese cu grijă din natură fac gustul preparatelor Grace by the Lake, unul cu adevărat unic. Cultivate cu măiestrie, în inima naturii, legumele și fructele provin atât din grădina Serenity, cât și de la producători locali.

Restaurant Grace by The Lake

Restaurantul Grace by The Lake cu terasă oferă o priveliște impresionantă a lacului cu lebede albe și negre

Executive Chef Avram Mădălin alături de echipa sa, au pus bazele unui meniu deosebit care are ca fundament articole bio, crescute în grădina proprie și numeroase preparate de casă. De la semințele sădite la preparatul final, întreaga călătorie este pentru bucătarii noștrii presărată cu dedicare, răbdare și atenție. Ca într-un fermecător „love story”.

Periodic locația noastră organizează momente speciale în care echipa gătește în fața dumneavoastră. Vă invităm să încercați „tigaia picantă” din mix bogat de tentacul de calamar, calamar tub, creveți și midii. Aducem marea mai aproape prin midiile preparate pe plită cu sos de vin, usturoi, pătrunjel, roșii proaspete și ardei iute.

Ceremonii. Serenity Resort. Brasov Codlea.
Evenimente, Ceremonii Serenity Resort.

Spuneți “da” într-un cadru de poveste

Frumusețea sublimă a naturii poate fi martoră a iubirii. La pontonul de pe marginea lacului cu lebede și nuferi, Serenity Resort organizează ceremonii în aer liber.

  • drapaje;
  • perdea de lumini;
  • scaune cu feronerie aurie și tapițerie albă din catifea;
  • boxă de amplificare cu microfon, prize la baza pontonului;
  • masă și față de masă;
  • vin și pișcoturi (oferite doar în cazul cununiei religioase, deservesc preotului pentru a desfășura ceremonia religioasă oferindu-le mirilor).

Pentru un eveniment unic vă sugerăm pregătirea unui moment artistic cu cvartet, harpă, vioară sau porumbei.


Vezi mai multe Restaurante Brasov

Mai multe detalii despre Restaurant Grace by The Lake

Detalii loc

Telefon

0368 410 055

Orar

-

Adresa

Strada Hălchiului, Codlea 505100

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută