Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/12/2022
Eat & Drink

Grace by The Lake. Restaurantul à la carte din cadrul Serenity Resort.

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Grace by The Lake. Restaurantul à la carte din cadrul Serenity Resort. Share Grace by The Lake. Restaurantul à la carte din cadrul Serenity Resort.
Grace by The Lake


„Fine dining with a twist from nature”

Ingredientele alese cu grijă din natură fac gustul preparatelor Grace by the Lake unul cu adevărat unic.

Cultivate cu măiestrie, în inima naturii, legumele și fructele provin atât din grădina Serenity, cât și de la producători locali.

Grace by The Lake. Restaurantul à la carte din cadrul Serenity Resort.

Bogățiile Mării Negre sunt aduse proaspete, iar midiile sunt transformate într-un vis culinar. Carnea provine de la producători români. Vita, bine maturată, este adusă direct din America de Sud. Toate acestea formează o simfonie de gusturi și culori, care transformă fiecare farfurie ce iese din mâna bucătarilor noștri în artă.

Viile și vinul au fost mereu un subiect fascinant, creând povești uimitoare, prin împletirea vechiului cu noul.

Grace by The Lake. Restaurantul à la carte din cadrul Serenity Resort.

La Grace by the Lake am încercat să selectăm cele mai bune vinuri din toate colțurile țării și chiar din cele mai renumite zone ale lumii, ce sunt perfecte de savurat în orice moment al zilei, dar și al vieții. Indiferent dacă sunt albe, roșii sau rose, cu sau fără bule, de fiecare dată când deschidem o nouă sticlă de vin, mai scriem o pagină în istoria noastră, știind că urmeză să fie trăite experiențe unice.

Grace by the Lake adoptă o abordare modernă în căutarea de noi arome, prin înțelegerea ingredientelor care creează cocktail-uri inovatoare, memorabile și experiențe noi. Aici explorăm cum știința și arta joacă în pictura vieții. Este o explorare realistă a viitorului necunoscut al naturii și al sistemului pe care îl guvernează. Veți descoperi extremele interesante ale băuturilor și veți afla că fiecare culoare este întotdeauna o alegere bună.

Grace by The Lake. Restaurantul à la carte din cadrul Serenity Resort.
foto © Alexandru Marin Photoworks

Meniul nostru este secționat în jurul culorilor, în loc de ingrediente. Lăsați sugestiile artistului din interior să vă ghideze către un alt cocktail realizat cu unul dintre aceste ingrediente minunate.

Grace by The Lake. Restaurantul à la carte din cadrul Serenity Resort.

În fiecare weekend ești așteptat la Grace by The Lake cu muzică live de pian.

Restaurantul Grace by The Lake face parte din Serenity Resort și se află în Codlea, în inima naturii. Complexul oferă și servicii de cazare, organizare nunți sau petreceri.

Grace by The Lake. Restaurantul à la carte din cadrul Serenity Resort.

Magia sărbătorilor de iarnă este completată în acest an de un concert extraordinar de colinde susținut de Paula Seling. Evenimentul are loc în data de 28 decembrie, de la ora 19:00.

Ești invitat la Serenity Resort și la intrarea în Noul An! Seara de Revelion va fi plină de surprize: meniu și open bar premium, muzică live cu Trupa ViNYL și un super show marca Andreea Bălan!

» Strada Hălchiului nr. 100, Codlea | www.serenityresort.ro | 0368 410 055 | office@serenityresort.ro

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută