Meniu Zile și Nopți

Faber

Comentarii Faber Share Faber
Faber

FABER este un centru cultural dinamic, unde poți să vii în orice zi și să găsești concerte live, expoziții, experimente artistice, dezbateri captivante, petreceri sau chiar festivaluri de film.

Vezi aici calendarul evenimentelor pe faber.ro/evenimente/.

Principalele programe ale FABER sunt create de doi curatori extraordinari: Martina Muzi – pe linia de design și Florin Unguraș – concertele muzicale.

Dacă ai o pasiune față de hub-urile creative, consideră FABER cuibul tău, deoarece aici sunt localizate în jur de 20 de proiecte creative: de la arhitecți și designeri până la artizani, creatori de conținut și muzicieni.

Spațiul este o experiență în sine. O clădire premiată la nivel internațional pentru calități arhitecturale, centrul FABER este un spațiu industrial restaurat, cunoscut în istoria recentă ca Azur SA. Situat în cartierul Fabric, pe râul Bega, FABER oferă vizitatorilor un sentiment de continuitate istorică, fiind, în același timp, în zeitgeist-ul contemporan.

Dacă îți dorești să savurezi o gustare sau o băutură, în timp ce vizitezi FABER, bistroul Ambasada din interiorul FABER te așteaptă cu mâncare și prăjituri de casă delicioase și sănătoase, cafea grozavă și băuturi savuroase.

Verifică meniul aici!

Faber

Anul acesta, Timișoara este Capitala Europeană a Culturii, găzduind o varietate de evenimente culturale, iar FABER este un hotspot, în calitate de co-creator al programului Bright Cityscapes. Un program obligatoriu pentru cei interesați de design, tehnologie și cunoștințe sociale. Tot anul acesta, drept rezultat al colaborării dintre AZUR, FABER și FOR, a fost inaugurat un nou spațiu expozițional de 750 de m2, perfect pentru expoziții ample și alte evenimente creative.

Faber

Evenimente la Faber

Festival

Faberland 2023 @ FABER

Sâmbătă 16/12
10:00

Detalii loc

Telefon

0751193939

Orar

N/A

Adresa

Splaiul Peneș Curcanul 4-5, Timișoara, TM 300124, Romania

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email